Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SENCOR SAC MT1225CH

Zobraziť katalóg
SENCOR SAC MT1225CH
4,7 3 hodnotení
Mobilná klimatizácia – s odvlhčovaním, s kúrením, s ventilátorom, s automatickým vypnutím, s pojazdnými kolieskami, s nočným režimom, s chladením, s časovačom, s diaľkovým ovládaním, s termostatom, s umývateľným filtrom a s digitálnym displejom, energetická trieda A, chladiaci výkon 12000BTU/h, pre miestnosť do 110m³, hlučnosť 65dB(A), v balení: hadica, kondenzačné nádoby a diaľkové ovládanie
Kód:  SENMK03 Produktové číslo:  SAC MT1225CH Stránky výrobcu

SENCOR SAC MT1225CH

Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT1225CH je ideálna na použitie do miestnosti s rozlohou 30 – 41 m2, ktorú v prípade potreby vyhreje, schladí, odvlhčí aj osvieži. To je možné vďaka 4 režimom prevádzky, ktorými klimatizácia disponuje, režimom chladenia, kúrenia, odvlhčovania a samostatného ventilátora. V režime kúrenia si pritom môžete zvoliť nastavenie teploty v rozsahu 18 – 32 °C, zatiaľ čo v režime chladenia sú k dispozícii 4 úrovne rýchlosti ventilátora, a to nízka, stredná, vysoká a automatická. Klimatizácia je vybavená umývateľným vzduchovým filtrom, ktorý eliminuje vírenie prachu a filtruje tiež mechanické nečistoty. Pri využití klimatizácie máte 3 možnosti odvodu horúceho vzduchu z miestnosti, ktorú môžete zvoliť podľa potreby, múrom, oknom otváraným vľavo alebo vpravo či výsuvným oknom.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie SENCOR SAC MT1225CH

  • Praktická mobilná klimatizácia
  • Ideálna na použitie do miestnosti s rozlohou 30 – 41 m2
  • S režimom chladenia, kúrenia, odvlhčovania a samostatného ventilátora
  • Možnosť nastavenia teploty v rozsahu 18 – 32 °C v režime kúrenia
  • Režim chladenia ponúka 4 úrovne rýchlosti ventilátora
  • S umývateľným vzduchovým filtrom eliminujúcim vírenie prachu
  • S 3 možnosťami odvodu horúceho vzduchu z miestnosti
  • Prehľadný LED displej zobrazujúci nastavené režimy
  • SENCOR SAC MT1225CH so zabudovaným 24-hodinovým časovačom
  • Režim SLEEP s veľmi tichou prevádzkou
  • So 4 pojazdovými kolieskami pre jednoduché presúvanie
  • Integrovaná rukoväť pre pohodlnú manipuláciu
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Mobilná klimatizácia Sencor sa sama zapne aj vypne

Mobilná klimatizácia Sencor je opatrená LED displejom, ktorý zobrazuje nastavenú teplotu, režim chladenia, odvlhčovania aj samostatného ventilátora, automatický režim, režim SLEEP, rýchlosť ventilátora a nastavenie časovača. Časovač je pritom možné nastaviť až na 24 hodín s krokmi po 60 minútach. Po uplynutí nastaveného času sa klimatizácia automaticky vypne. Režim SLEEP s veľmi tichou prevádzkou potom zabraňuje podchladeniu v priebehu spánku. Okrem dostupných režimov môžete tiež zvoliť funkciu automatického nastavenia posledného zvoleného režimu pri opätovnom spustení zariadenia.

Vzduch schladí aj vyhreje

V prípade výpadku elektrického prúdu sa spustí a obnoví posledný navolený režim. Podľa potreby si môžete tiež nastaviť automatický pohyb vertikálnych lamiel. Mobilná klimatizácia je vybavená 4 pojazdovými kolieskami, ktoré umožnia jej ľahké presúvanie, a integrovanou rukoväťou pre pohodlnú manipuláciu. Disponuje vstavanou nádržkou na kondenzát s drenážnym vývodom a optickou signalizáciou pri naplnení. V prípade, že nádržka s kondenzátom bude plná, klimatizácia je pre tieto účely opatrená ochrannou funkciou automatického vypnutia. SENCOR SAC MT1225CH je tak skvelou voľbou pre stredne veľké miestnosti, v ktorých vzduch dokonale schladí v letných dňoch a v tých zimných zase príjemne vyhreje.


Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
1,23 kWh Hotovo!
Spotreba pri kúrení
1,04 kWh Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
1,23 kWh Hotovo!
Spotreba pri kúrení
1,04 kWh Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Výkon

Chladiaci výkon
12 000 BTU/h Hotovo!
Chladiaci výkon v kW
0 kW Hotovo!
Výkonnosť ohrievania v kW
0 kW Hotovo!
Odvlhčovací výkon
36 l Hotovo!
Vychladí miestnosť (m3)
110 m3 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
S odvlhčovaním, S kúrením, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S termostatom, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom Hotovo!
Kapacita nádoby kondenzátu
0,4 l Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, všade sa spomína, že predĺženie hadice znižuje účinnosť, no nikde výrobca neudáva dĺžku hadice .. nonsens, prosím o upresnenie .. môžem ju dať aspoň 150cm od okna?

Dobry den, chci se zeptat do kolik stupnu venkovni minusove teploty tato klima funguje v rezimu vytapeni? Jaka je ucinnost. Pripadne nejaky jiny model, kde to vyrobcel uvadi.. dekuji

takze chapu spravne ze tahle o dva tisice drazsi verze klimatizace od sencoru nema rukav do okna ktery o dva tisice levnejsi ma... to ma logiku za vice penez mene muziky...

Jaká je hlučnost? Děkuji

Je v baleni aj set na okno na pripojenie odvodnej hadice?

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi tímto modelem a modelem SENCOR SAC MT1220C? Je součástí balení i těsnění do pootevřeného okna na odtah teplého vzduchu? Děkuji

Diskusia a poradňa k SENCOR SAC MT1225CH
Príslušenstvo pre SENCOR SAC MT1225CH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SAC MT1225CH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SAC MT1225CH Mobil klíma.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií