PET PET

Sencor SBS 7000

Zobraziť katalóg
Sencor SBS 7000
4,3 18 hodnotení
Osobná váha do 180 kg, rozlíšenie 100 g, LCD displej, meria podiel telesného tuku a vody, automatické zapnutie po nastúpení
Kód:  EAZ1066g Produktové číslo:  SBS7000 Stránky výrobcu

Sencor SBS 7000

Sencor SBS 7000 je osobná váha z tvrdeného skla s váživosťou až do 180 kg a s rozlíšením po 100 g. Okrem telesnej hmotnosti dokáže určiť aj podiely tuku, vody, svalstva a kostí v tele. To všetko navyše aj v špeciálnom móde pre aktívnych športovcov aj s grafickým zobrazením hladiny tuku v štyroch rovinách.

Všetky údaje sa potom zobrazia na prehľadnom a modro podsvietenom LCD displeji s rozmermi 61 x 59 mm. Na ňom sa zobrazujú aj indikátory slabej batérie či preťaženia. Váha si vie zapamätať až 8 osôb a následne ich automaticky identifikovať. Zapnutie a zmeranie prebehne ihneď po nastúpení na plochu váhy, vypne sa sama po dlhšej nečinnosti. Na napájanie potom slúžia 4 batérie typu AAA, ktoré sú samozrejme súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Osobná váha na meranie tuku, vody, svalstva a kostí

Vlastnosti:
Grafické zobrazenie hladiny tuku v 4 úrovniach
Špeciálny mód pre aktívnych športovcov
Modro podsvietený inverzný LCD displej
Ultra slim design (22 mm)
Sklenený povrch pre ľahkú a hygienickú údržbu
Tvrdené bezpečnostné sklo (6 mm)
Galvanizovaný (pokovaný) povrch eliminujúce nutnosť použitia kontaktných plieškov na povrchu váhy na meranie vodivosti ľudského tela
Funkcia Auto-On (váženie ihneď po nastúpení na váhu)
Dotykové tlačidlá Soft-Touch
Automatická identifikácia užívateľa
Možnosť nastavenia pohlavia, výšky (80 - 220 cm) a veku (6 - 100 rokov)
Možnosť voľby jednotiek (kg/lb)
Indikácia slabej batérie a preťaženia
Automatické vypnutie pri nečinnosti

Váživosť:
Do 180 kg

Rozlíšenie:
Po 100 g

Rozsah merania tuku:
3% - 50% (rozlíšenie 0,1 %)

Rozsah merania vody:
25% - 75% (rozlíšenie 0,1 %)

Rozsah merania svalstva:
25% - 75% (rozlíšenie 0,1 %)

Rozsah merania kostí:
+/- 10 kg

Displej:
LCD, 61 x 59 mm

Výška číslic na displeji:
26 mm
Pamäť pre 8 osôb

Napájanie:
4 x 1,5 V AAA mikrotužková batérie

Rozmery:
320 x 320 x 22 mm (šírka x hĺbka x výška)

Hmotnosť:
2,0 kg

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zajimalo by mne, v cen je rozdilny mod pro aktivni sportovce a klasickym? Paklize si nastavim klasicky mod, ukazuje obsah tuku 25% a v modu pro sportovce 17%. Coz je prece nesmysl, na tom by nemelo prece zalezet. Dovede mi nekdo vysvetlit, jak je tento algorytmus myslen? Deluji.

Dobrý deň. V popise o produkte sa píše o napájaní 4 ks batériami AAA (miktotužkové). Otázka moja znie, či 4 ks nabíjateľných batérii "utiahnu" funkcionalitu tejto digitálnej váhy. Ďakujem Vám za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Sencor SBS 7000
Príslušenstvo pre Sencor SBS 7000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBS 7000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SBS 7000.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií