AD homeoffice AD homeoffice

Sencor SCR 4100

Zobraziť katalóg
Sencor SCR 4100
3,8 11 hodnotení
Kamera do auta – rozlíšenie 1920×1080/30 snímok, 2.7" LCD displej, uhol záberu 170°, snímač 3Mpx, detekcia pohybu, parkovací asistent, tenké oceľové telo, microSD karta až do 32GB
Kód:  GK419x4 Produktové číslo:  8590669199662 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SCR 4100

V dnešnej uponáhľanej dobe musí človek dávať čím ďalej tým väčší pozor a hlavne teda, keď väčšinu času strávi v automobile. Bezohľadní vodiči, nervózni chodci a cyklisti vám budú jazdu vždy komplikovať. Ideálne je si preto všetko natáčať a dokumentovať. To všetko môžete vďaka tejto záznamovej kamere Sencor SCR 4100, ktorá je veľmi kompaktná svojimi rozmermi, a ktorá zvláda natáčať detailné záznamy vo Full HD rozlíšení. Určite tiež uvítate široký pozorovací uhol až 170° doplnený infračerveným osvetlením, detekciu pohybu alebo G-senzor.


Sencor SCR 4100

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Prezrite si urobené zábery priamo na displeji kamery

Kamera bez najmenšieho problému zvláda záznam vo Full HD kvalite s rozlíšením 1 920 × 1 080 px. To má za výsledok to, že všetky získané záznamy budú perfektne ostré. Kamera Sencor SCR 4100 vám ďalej vďaka snímaču s rozlíšením 3 Mpx dovolí zhotovovať dokonca statické snímky. Všetky vami získané záznamy si potom môžete prehrať priamo na LCD displeji s uhlopriečkou 2,7".


Detekcia pohybu & G-senzor

S funkciou detekcie pohybu sa kamera postará o to, že začne automaticky nahrávať v momente, keď pred sebou zaznamená pohyb. Vďaka tomu vám nikdy neunikne žiadne dianie pred vaším vozidlom. Ďalšiu užitočnú výbavu predstavuje G-senzor, ktorý zaznamenáva smer vašej jazdy. Avšak v prípade akéhokoľvek prudkého nárazu G-senzor okamžite uzamkne záznamy a tým zabráni ich nechcenému zmazaniu.

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Audio/Video
HDMI Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Nabíjačka do auta, Držiak Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,7 cm Hotovo!
Výška
5,3 cm Hotovo!
Hĺbka
2,9 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
170 ° Hotovo!
Rozlíšenie snímača
3 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2,7" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Kapacita batérie
240 mAh Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer. Včera mi přišla kamera, je skvělá, ale chci se zeptat zda má i přisvícení nebo nějaký noční režim abych večer viděla. Protože v nastavení kamery je napsáno blesk a formát světla, když jsem si to zapnula tak to nesvítí. Pokud to kamera nemá, tak proč to tma je napsané a proč tam je IR lampa když nefunguje? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den da sa vypnut zvuk na tejto kamere ? Dakujem

Dobry den, aky dlhy je prosim napajaci kabel k tejto kamere? Rad by som si ju dal do rohu okna a kabel viedol tak, aby nebol vidiet, preto ma zaujima dlzka kabelu. Dakujem za odpoved

Jak dlouho může být kamera bez napájení, aniž by zapomněla nastavení času? Ve staré kameře, když jsem nejel několik dní, tak se baterie vybila a kamera zaznamenávala chybný čas.

Dobry den. Kameru mam jiz delsi dobu. nyni jsem ji mel na deklamaci kvuli spatne baterii a nyni resim nastaveni casu a datumu a nemuzu proste prijit na to, jak se posouvat ze dne na mesic a z mesice na rok. Mohu nastavit pouze den a vic nic. Jsou tam dve moznosti tlacitek, ktere reaguji. Ovsem tak, ze Menu me hodi zpet a tlavitko OK potvrdi pouze zmenu dne. Ani jedno z toho a to i po delsim stisknuti, me nepusti, abych preskocil na dalsi udaje. Pritom jsem to jiz pred reklamaci a vymene baterie nastavene mel. Ted ale nemuzu prijit na to, jak jsem to udelal. Muzete mi nekdo poradit ?

Dobrý den. Je možné z kamery zkopírovat videozáznam do PC. Děkuji.

Dobrý den, uvažuji nad koupí této kamery a zajímá mě, jaká je délka nabíjecího kabelu? V případě že by byla kamera instalována v horní části skla je možné vést kabely podél skla a ,,schovávat je''.Nebo je trend délky kabelů k mobilní elektronice i v tomto případě stejný (metr až metr a půl)? Předem děkuji za odpověď Daniel

Dobrý den, měl bych dotaz, chtěl bych si pořídit nějakou finančně dostupnou kameru do auta, hlavně do služebního auta. Jen se chci zeptat v mém soukromém autě nefunguje zásuvka na 12V, jak dlouho zhruba tato kamera vydrží na baterii, cesta do práce trvá zhruba 80 minut. Vydrží tak dlouho, že bych ji doma dobíjel nabíječkou na telefon a v práci ve služebním autě... Předem děkuji za odpověď

Tak nevím, ale zřejmě díky širokému úhlu záběru, ať kameru přichytím na čelní sklo kamkoliv, vždycky zachytí nějakou pevnou část okraje okna na kterou zaostří a to co se děje před vozidlem je naprosto rozostřené, tak že téměř nepřečtu SPZ vozidla, které stojí přede mnou? Má někdo podobnou zkušenost?

Dobrý den, mám již druhou kameru tohoto modelu. První jsem dal do jiného vozidla a při zakoupení druhé, stejné, mi kamera pořád ostří na sklo. Nepomohlo ani tovární reset ani důkladné vyčištění skla. Poradíte?

12
Diskusia a poradňa k Sencor SCR 4100
Príslušenstvo pre Sencor SCR 4100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCR 4100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SCR 4100.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií