AlzaBoxy Q1 PET

Sencor SFM 3838

Zobraziť katalóg
Sencor SFM 3838
4,6 44 hodnotení
Masážny prístroj na nohy, vstavané vyhrievacie teleso, 3 stupne intenzity masáže, odnímateľné masážne valčeky, vnútorná veľkosť 33 cm
Kód:  SSFM1 Produktové číslo:  SFM3838 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SFM 3838

Sencor SFM 3838 je masážny prístroj na nohy, ktorý zlepšuje prekrvenie pokožky a krvného obehu v oblasti chodidiel. Vďaka jeho vnútornej veľkosti 33 cm je možné masírovať nohy až do veľkosti 51 (rozmer EÚ). Na výber budete mať celkom z troch stupňov intenzity a nechýba ani možnosť vibračnej masáže alebo bublinkového efektu.

Vnútri prístroja sa nachádza viac než 400 stimulačných bodov, preto je v prekrvení končatín tak účinný. Ak teplota vody klesne pod určitú úroveň, začne automaticky pracovať zabudované vykurovacie teleso, ktoré tak zamedzí ďalším poklesom. Veľmi praktické sú tiež odnímateľné masážne valčeky priložené už v základnom balení.

Parametre a špecifikácia:

3 úrovne nastavenia:
Vibračná masáž
Teplá kúpeľ + bublinkový efekt
Vibračná masáž + teplá kúpeľ + bublinkový efekt

Funkcie:
Viac ako 400 stimulačných bodov pre efektívnu masáž nôh
Vstavané vykurovacie teleso zamedzujúce poklesu teploty vodného kúpeľa
Odnímateľné masážne valčeky v základnom vybavení
Priestor na navinutie sieťovej šnúry


Vnútorná veľkosť:
33 cm (pre nohu veľkosti max. 51 - rozmer EÚ)

Príkon:
90 W
 

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Délka přívodní šňůry

Dobrý den, jaká je hmotnost přístroje? Děkuji.

Dobrý den, mám dotaz k masážnímu přístroji Sencor SFM 3838. Může se do něj do vody sypat nějaký změkčující či jiný koupelový přípravek? S pozdravem, Cirklová B.

Diskusia a poradňa k Sencor SFM 3838
Príslušenstvo pre Sencor SFM 3838 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SFM 3838. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SFM 3838.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií