PET PET

Sencor SFP 6060

Zobraziť katalóg
Sencor SFP 6060
MP3 prehrávač 4GB, MP3 / WMA / WAV / AMW / JPEG / TXT, farebný LCD displej 3.8cm, FM rádio s predvoľbami, nahrávanie z rádia a mikrofónu, USB2.0, MicroSD, dobíjacie batérie, slúchadlá, USB kábel, odnímateľný klip
26,74 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JN311e4 Produktové číslo:  SFP 6060 Stránky výrobcu
Sencor SFP 6060 26,74 € Rozbalené

Sencor SFP 6060

Sencor SFP 6060 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Hledáte hudobne založeného parťáka, ktorý s vami udrží krok pri akejkoľvek aktivite? Stavte na nenápadný 4,4 cm široký MP3 prehrávač od značky Sencor, s ktorým môžete vyraziť pokojne aj na maratón vďaka dlhej výdrži až 12 hodín. Prehrávač má praktický klips, ktorým ho uchytíte za oblečenie alebo opasok a môžete vyraziť. Zvládne prehrávať nielen hudbu, ale tešiť sa môžete aj na prehrávanie videa, fotiek, rádiá, zahráte hry, aj funkciu diktafónu.  

kľúčové vlastnosti

  • Prehledný farebný LCD 1,5 "displej
  • Kapacita 4 GB s možnosťou rozšírenia o až 16GB micro SD kartou
  • Praktický odnímateľný klip pre bezpečnú fixáciu aj u náročných šport
  • Dlhá doba prevádzky (12 hodín hudba / 4 hodiny video)
  • Pre skvelý počúvanie funkcie ekvalizéra a programovateľné prehrávanie skladieb
  • Svieža oranžovo-čierne prevedenie a kompaktné rozmery

Ideálny spoločník na šport

Okrem klipsu, ktorým si prehrávač pripevníte sa svojmu oblečenie a spoľahlivo ho tak nestratíte, má prehrávač šikovne umiestnené ovládacie prvky. Po svojom okraji má rozmiestnené tlačidlá, ktorými zvládnete ľahko i za behu regulovať hlasitosť, vracať sa v skladbách späť aj preskakovať dopredu. Zvoliť si môžete prehrávanie všetkých skladieb alebo len určité zložky, postupne alebo aj na preskáčku. Majte pripravenú tematickú hudbu pre nabudenie či relaxáciu a doprajte si ju vždy presne podľa svojej aktuálnej nálady.    

Hudbou to nekončí

Rozhodne sa nemusíte spoliehať len na vlastné nahranú hudbu, jednoducho si prehrávač prepnite na rádio a svoje obľúbené stanice si uložte do predvolieb. Pri chvíľach odpočinku oceníte možnosť prehrávania videa, fotografií vo formáte jpeg aj skrátenie dlhých chvíľ formou vstavaných hier či elektronických kníh vo formáte txt. Ak hledáte viac ako len kompaktný MP3 prehrávač, tento je presne pre vás. 

Zvláštne funkcie:
Nahrávanie z rádia i mikrofónu
Konverzia videa na podporovaný formát (SW súčasťou inštalačného CD)
Nastavenie času vypnutia
Podpora funkcie Lyrics zaisťujúce synchrónne zobrazenie textov skladieb
Viacjazyčné menu (slovenské, české, anglické, maďarské, poľské)
 

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Přehrává tento mp3 i náhodně písničky(randon)?

Príslušenstvo pre Sencor SFP 6060
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií