Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SFS 1000WH

Zobraziť katalóg
Sencor SFS 1000WH
3,4 59 hodnotení
Elektrický krájač – na syr, chlieb a saláma, držiak na potraviny, odnímateľný nôž, nastaviteľné krájanie, príkon 100 W, max. hrúbka rezu 15 mm, materiál prístroja plast, materiál kotúča nehrdzavejúca oceľ, biela farba
25,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SSSG1j Produktové číslo:  SFS1000WH Stránky výrobcu

Sencor SFS 1000WH

Sencor SFS 1000WH je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Využite schopnosť tohto domáceho elektrického krájača. Tento produkt od spoločnosti Sencor vám ušetrí veľa času a zjednoduší každodennú prácu. S antikorovým kotúčom s priemerom 170 mm môžete dokonale narezať rôzne druhy potravín. Zvoliť si môžete požadovanú šírku od 1 - 15 mm. Podávač potravín je vybavený zúbkami, ktoré majú držať nakrájaný produkt na jednom mieste. Chránič prstov a detská poistka ochráni vašich blízkych od nepríjemného zranenia. Všetky komponenty tohto krájača sú odnímateľné a vďaka tomu sa produkt veľmi ľahko udržuje v čistote. Spodná časť prístroja je vybavená uchýtkami, ktoré ho udržia na jednom mieste.

Rozmery:
339 × 246 × 206 mm

Hmotnosť:
1,98 kg

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny domáci krájač
  • Možnosť rezať s hrúbkou do 15 mm
  • Jednoduchá údržba vďaka možnosti rozoberania
  • Vďaka priľnavým nohám dobrá stabilita
  • Veľký počet ochranných pomôcok
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Elektrický Hotovo!
Druh potravín
Syr, Chlieb, Saláma Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Držiak na potraviny, Odnímateľný nôž Hotovo!
Funkcie
Nastaviteľné krájanie Hotovo!

Typ

Typ
Elektrický Hotovo!

Určenie

Druh potravín
Syr, Chlieb, Saláma Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!
Vlastnosti
Držiak na potraviny, Odnímateľný nôž Hotovo!
Funkcie
Nastaviteľné krájanie Hotovo!

Kotúč a rez

Príkon
100 W Hotovo!
Max. hrúbka rezu
15 mm Hotovo!
Materiál kotúča
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Druh

Druh
Krájač Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,lze k tomuto kráječi dokoupit řezný kotouč?Děkuji za odpověd.

Mozem vratit nepouzity spotrebic, zakupeny 23.12.2016, aj ked nemam priplatene vratenie tovaru do 60 dni? Dakujem za odpoved.

dobry deň potreboval by som ozubene koliesko od motora k nožiku čo pohaňa nožik na krajač senkor model sfs 1001gr to plastove dakujem

Dobry den mam od vas koupeny krajec potravin ZnackySencor SFS 1000VH a ani jsem ho nestihl vyzkouset.pri doruceni domu jsem ho vybalil a zapnul a fungoval,sle az jsem si chtel nakrajet zeleninu a rsjcsts tak se nerozjel,toz nevim si rady.je videt co je lacine tak je na ho...,nebo na nic.diky za odpoved

Prosím, objednám-li, dnes kráječ SencorSFS1000WH a zaplatím přes net, bude dnes nebo zítra k vyzvednutí na prodejně v Olomouci? Děkuji.

Príslušenstvo pre Sencor SFS 1000WH
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií