AP+ nový vizuál AD homeoffice

Sencor SHC XD013 čierna

Zobraziť katalóg
Sencor SHC XD013 čierna
4,3 7 hodnotení
Mikrosystém DVD-R/RW/CD-R/RW/MP3/WMA, USB, prehrávanie z USB flash disku, AV výstup, SCART, RMS 2x 5W, DO
Kód:  JN325i Produktové číslo:  SHC XD013 BLACK Stránky výrobcu
Sencor SHC XD013 čierna Predaj skončil

Sencor SHC XD013 čierna

Miniatúrne domáce kino Sencor je stvorené k usadeniu vášho televízora, kde vám prehrá všetko, na čo si len spomeniete. Pustíte si na ňom ako hudbu, tak aj filmy v obľúbených formátoch. Ako zdroj zábavy poslúžia v prvom rade optické disky. Poradí si ako s CD (CD-R/RW) ,tak aj s  DVD (DVD-R/RW) .

Mikrosystém je ďalej vybavený USB portom , kam pripojíte dátové úložisko s vlastným obsahom vrátane fotografií. Mimo to dokáže na vložený USB disk skonvertovať CD do MP3 formátu. Máte hudbu uloženú na telefóne či vreckovom prehrávači? Žiadny problém s linkovým vstupom dobre dostupným na prednom paneli. Sencor SHC XD013 sa prispôsobí preferovanému využívaniu.

Parametre a špecifikácia:

Výkon:
2x 5 W RMS

Vlastnosti:
Prehrávanie multimediálnych súborov
Funkcia kopírovania CD do MP3 na pripojenú USB pamäť
Dolby Digital dekodér

Podporované formáty:
MPEG4, XviD, DVD, DVD ± R/RW, CD-R/RW, VCD, MP3, WMA, JPEG, Kodak Picture

Rozhranie:
SCART (RGB)
AV výstup
USB vstup
Digitálny koaxiálny audio výstup
Čelný linkový audio vstup

Spotreba:
V pohotovostnom režime: ≤ 0,5 W

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SHC XD013 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SHC XD013 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SHC XD013 Fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií