Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Sencor SMW 3717

Zobraziť katalóg
Sencor SMW 3717
5 1 hodnotení
Mikrovlnná rúra – 700W, 17l, 5 stupňov výkonu, 8 programov, časovač 60min, automatické rozmrazovanie
Kód:  EAV2004f Produktové číslo:  SMW3717 Stránky výrobcu

Sencor SMW 3717

Mikrovlnná rúra Sencor SMW 3717 je modernou mikrovlnnou rúrou, ktorá prináša inovácie do vašej kuchyne. Obsahuje všetky klasické funkcie, avšak pridáva aj hneď niekoľko moderných vychytávok, s ktorými bude príprava pokrmov pre celú rodinu úplnou hračkou a z varenia sa stane potešenie.

Veľký objem a inteligentné ovládanie

Keďže je občas potrebné pripraviť skutočne veľkú porciu jedla, prichádza Sencor SMW 3717 s veľkým objemom 17 l, ktorý bude určite stačiť aj na varenie pre početnú rodinu, či nečakanú návštevu. Vďaka bielo lakovanému vrchnému aj vnútornému plášťu perfektne vyzerá a navyše ponúka mnoho inteligentných ovládacích prvkov, ktoré vám používanie zariadenia uľahčia.

Okrem digitálneho ovládania ide predovšetkým o funkciu predprogramovaného varenia, pričom jednotlivých programov je hneď 8. S pomocou 5 úrovní mikrovlnného výkonu si teda môžete jednoducho nastaviť, akou mierou budú vaše pokrmy varené a ohrievané. Aby ste pritom nič nepripálili, je pre vaše potreby pripravený časovač s 60 minútovým rozpätím, akustická signalizácia dokončenie programu a dokonca detská poistka, aby nedošlo k zraneniu vašich ratolestí, aj vás samých.

Parametre a špecifikácia:

Objem:
17 l

Výkon:
700 W

Funkcia:
Mikrovlnný ohrev
Vonkajší aj vnútorný plášť s bielym lakom
Digitálne ovládanie
Predprogramované varenie (8 menu)
Automatické rozmrazovanie
Funkcia rýchleho spustenia
Hodiny
60-minútový časovač
5 úrovní mikrovlnného výkonu
Akustická signalizácia
Detská poistka
Integrované držadlo na otváranie dvierok

Farebné vyhotovenie:
Biele

Rozmery (V x Š x H):
26 × 45,5 × 35 cm

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor SMW 3717
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SMW 3717. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SMW 3717. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SMW 3717. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SMW 3717.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií