Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SENCOR SOX 001 Náhradné hlavice

Zobraziť katalóg
SENCOR SOX 001 Náhradné hlavice
4,9 54 hodnotení
Náhradné hlavice k zubnej kefke – na SENCOR SOC 1x, SENCOR SOC 2x, SENCOR SOC 3x a SENCOR Sonic Protection, sonická verzia, 4ks v balení
Kód:  SENSOX001 Produktové číslo:  SOX 001 Stránky výrobcu

SENCOR SOX 001 Náhradné hlavice

Stala sa pre vás sonická zubná kefka nepostrádateľným pomocníkom pri zubnej hygiene? Kúpte si k nej rovno aj praktické náhradné hlavice Sencor SOX 001 vhodné pre každodenné čistenie. Pretože obdobne ako sa odporúča meniť v pravidelných intervaloch obyčajnú kefku za novú, je vhodné aj u elektrickej kefky z hygienických dôvodov meniť jeho hlavice cca raz za štvrť roka. Vďaka sonickej technológii pre vás bude čistenie chrupu ešte pohodlnejšie a efektívnejšie. Sonická kefka preukázateľne odstraňuje viac zubného povlaku ako ručná kefka. Štetiny hlavice SENCOR sú navyše špeciálne strihané tak, že čistia dva zuby naraz a jemné vlákna pri stieraní zároveň masírujú ďasná. Kefka si hravo poradí aj s inak ťažko dostupným medzizubným priestorom. Výmena hlavíc je jednoduchá, zvládne ju každý. Hlavicu z násady kefky len jednoducho zložíte a vymeníte za novú.

Kľúčové vlastnosti náhradných hlavíc Sencor SOX 001

  • Náhradné hlavice SENCOR SOX 001 pre každodennú šetrnú zubnú hygienu
  • Špeciálny zastrihnutie vlákien do tvaru W pre účinnejšie čistenie zubov aj medzizubných priestorov
  • Preukázateľne efektívnejšie odstránenie zubného plaku než s manuálnou kefkou
  • Jemné vlákna kefky masírujú ďasná a podporujú tak ich regeneráciu
  • Jednoduchá výmena hlavíc Sencor SOX 001
  • Praktické balenie hlavíc po 4 kusoch
  • Hlavice sú kompatibilné so všetkými kefkami Sencor Sonic Protection SOC 1x, SOC 2x a SOC 3x

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké tvrdosti jsou náhradní hlavice, prosím? SOFT, MEDIUM nebo HARD? Děkuji

Dobry den. V Irsku se nedaji nahradni hlavice sehnat, proto se ptam, jestli budou na kartacek Sencor SOC 3311BK pasovat i hlavice Philips Sonicare, protoze ty tady zakoupit lze. Dekuji.

Dobrý den, jsou tyto náhradní hlavice kompatibilní se zubním kartáčkem SENCOR SOC 1100SL Děkuji

Dobry den, kolko je teda v baleni kefiek? 4x16€ alebo 1 kefka za 16€

Dobrý deň, sú kompatibilné aj so zubnou kefkou Sencor SOC112TQ? Ďakujem pekne :)

Dobrý den, sedí tyto hlavice ke kartáčku SOC 2200 SL? Děkuji

Mohu tyto hlavice použít na kartáček philips sonicare diamondclean?

Existují i v černé barvě?

Jsou štětiny kartáčku kategorie Soft? Nikde není uvedeno jaký mají stupeň tvrdosti.

Diskusia a poradňa k SENCOR SOX 001 Náhradné hlavice
Príslušenstvo pre SENCOR SOX 001 Náhradné hlavice Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SOX 001 Náhradní hlavice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SOX 001 Bürstenkopf - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SOX 001 Bürstenkopf - 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SOX 001 pótfej.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií