Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sencor SPT 235

Zobraziť katalóg
Sencor SPT 235
4,0 4 hodnotení
Rádiomagnetofón CD-R/RW, FM tuner, MP3, USB, LCD displej, RMS 2x 1.2W
Kód:  JN325l2 Produktové číslo:  SPT 235 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SPT 235

Skvelé počúvanie

Spríjemnite si každý deň počúvaním hudby. Ráno s vašim obľúbeným interpretom vám spríjemní celý deň. Rádio s CD prehrávačom Sencor je skvelým zariadením na domáce počúvanie vašej obľúbenej hudby. FM tuner, prehrávač CD a tiež USB konektor, ktorý môžete využiť na prehrávanie skladieb vo formáte MP3 z vašej flash pamäte. LCD displej na prehrávači slúži na pohodlné ovládanie a orientáciu v prehrávaných skladbách. Elegantné čierne vyhotovenie navyše zabezpečí, že sa prehrávač bude hodiť do každého interiéru. Integrovaný 3,5 mm jack umožňuje pripojenie slúchadiel na počúvanie hudby.

Technické špecifikácie:

  • Prehráva CD-R/RW/MP3/USB
  • USB konektor
  • Stereo reproduktory 2 x 1,2 W
  • LCD displej
  • Rozmery:118 x 257 x 200 mm
  • Hmotnosť: 1,36 kg
  • Napájanie AC 230 V/50 Hz alebo batéria 8 x 1,5 V typ UM-2

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, přehrává radiomagnetofon Sencor SPT 235 formát MP3, který je na cd. Že cd mám v mp3? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Sencor SPT 235
Príslušenstvo pre Sencor SPT 235 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SPT 235. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SPT 235.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií