AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Sencor SRM 1500WH

Zobraziť katalóg
Sencor SRM 1500WH
4,5 171 hodnotení
Ryžovar udržanie teploty, príkon 500 W, objem 1,5 l, nehrdzavejúca oceľ
25,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SRM1b Produktové číslo:  SRM1500WH Stránky výrobcu

Sencor SRM 1500WH

Sencor SRM 1500WH je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Sencor SRM 1500WH je špeciálny elektrický hrniec na varenie všetkých druhov ryže vrátane tej na Sushi. Funguje na princípe varenia v pare, má vonkajší plášť z nehrdzavejúcej ocele a objem 1,5 l, takže stačí na uvarenie 1 200 g ryže. Vnútorná nádoba má nepriľnavý povrch, ktorý sa postará o to, že sa vám hotová ryža nebude lepiť na steny. Navyše je vyberateľná, preto sa ľahko čistí.

Po dovarení sa zariadenie automaticky prepne do režimu Keep Warm, v ktorom dokáže uchovať pokrm teplý až po dobu 6 hodín. Praktické sú rukoväte po oboch stranách hrnca, svetelné kontrolky prevádzky alebo protišmykové nôžky. Bezpečnosť zaisťuje ochrana proti prehriatiu a vyvareniu vody. Súčasťou balenia je špeciálna špachtľa a odmerka na ryžu a vodu.

Rozmery:

302 × 260 × 245 mm


Hmotnosť:

1,75 kg

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Ryžovar Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Udržanie teploty Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
500 W Hotovo!

Typ

Typ
Ryžovar Hotovo!

Objem

Objem
1,5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Udržanie teploty Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
500 W Hotovo!
Materiál hrnca
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!

Počet nádob

Počet nádob
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky ryžovary

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jezdím kamionem a mám přístup pouze k 600W měniči napětí, chci se zeptat, zda když budu mít rýžovar s příkonem 350W jestli je to v pohodě a nehrozí například vyhoření elektriky (za mě cokoliv do příkonu 600W nic nehrozí, ale raději se po tom pídím), díky moc za odpověď

Dobrý den, nejde mí zapnout tlačítko na vaření. Buď se ani nezapne a nebo se to vypne po pár minutách. Svítí pouze Keep Warm. 🤔😳

Dobrý deň dnes sme zakúpilu ryžovar SRM 1500WH ako prevraciam návod nikde nie je napísaný pomer ryža a voda teda dosť poddtatný údaj pri výrobku. Dočítal som sa v návode čo musím dodržiavať a kde nemôžem výrobok používať ale na kolko ryže ide tolko vody ani zmienka. Aký je teda pomer ryže a vody odmerkou

dobrý deň je prosím vhodný do umývačky? ďakujem

Je možné koupit náhradní misku? Moje se promáčkla a mate senzory. Vypíná se dřív.

Dobry den, nechce mi dat ryzovar so zlavou pise ze uz ju mam uplatnenu. Viete mi poradit?

Dobrý den, rýžovar začal mocně připalovat rýži. Teflonová vrstva hrnce není vůbec poničená. Berete tuto poruchu pro reklamaci? Děkuji.

od jakého množství je možné v tak velkém hrnci rýži vařit? ráda bych zakoupila tento velký hrnec (rodina 5 lidí + často návštěvy), ale lze v něm vařit třeba jen pro dva? děkuji

Vypne se po dovaření sám? nebo se musí hlídat čas a pak vypnout manuálně?

Príslušenstvo pre Sencor SRM 1500WH
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií