AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

SENCOR SRV 6250BK

Zobraziť katalóg
SENCOR SRV 6250BK
3,2 9 hodnotení
Robotický vysávač s mopom a na čistenie kobercov, na koberce a na tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, objem nádoby 0.475 l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 1,5 cm, navigácia: gyro, čas nabíjania 5 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 120 min, hepa filter, hlučnosť 60 dB, mobilná aplikácia, bočná kefa, diaľkové ovládanie, nabíjací adaptér, nabíjacia základňa, nádobka na vodu na mokré čistenie, prachová kefa a rotačná kefa, čierna farba
Kód:  SENRV388 Produktové číslo:  8590669279388 Stránky výrobcu

SENCOR SRV 6250BK

Robotický vysávač SENCOR SRV 6250BK bude vašim pomocníkom pre čo najväčšie zjednodušenie nepopulárneho upratovania. Ide o robotický vysávač s mopom a na čistenie kobercov. Vydrží upratovať 120 min na jedno dobitie vďaka Li-Ion akumulátoru. Navyše vyhodnotí sám potrebu dobitia batérie a dobehne naspäť do dokovacej stanice. Nabíjanie potom trvá 5 h. Výbava zahŕňa HEPA filter, ktorý bezpečne zabráni ďalšiemu víreniu prachu. Zberná nádoba s veľkosťou 0,475 l vystačí na upratovanie väčších domácností. Vysávač robot skvele poslúži na koberce a na tvrdé podlahy.

Základné funkcie robotického vysávača SENCOR SRV 6250BK

  • Vysávač robotický s mopom
  • Vhodný na koberce a na tvrdé podlahy
  • Výdrž v prevádzke 120 min
  • Doba dobíjania 5 h
  • Ovládanie pomocou smartfónu/aplikácie
  • Automaticky sa príde dobiť pri zistení nízkej batérie
  • Senzor proti kolízii a pádu zo schodov
  • Filtrovanie vzduchu prebieha cez HEPA filter
  • Dostane sa aj cez 1,5cm zábrany
  • Vysávač robotický s mopom a na čistenie kobercov

Vysávač robotický s vytieraním SENCOR SRV 6250BK

Najdôležitejšou funkciou je nielen automatické vysávanie, ale tiež mopovanie, čo ešte viac uľahčí upratovanie. Ak máte doma prechodové lišty, tento vysávač automatický zvládne prekonať výšku až 1,5 cm. Zároveň je SENCOR SRV 6250BK opatrený senzorom, ktorý zabraňuje nárazu a samozrejme senzorom, ktorý bráni pádu zo schodov. Ovládač poslúži skôr len na zábavu, samozrejme použijete ho v situácii, keď chcete robot vysávač privolať k epicentru neporiadku.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná, Prachová, Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,9 cm Hotovo!
Šírka
33,5 cm Hotovo!
Hĺbka
33,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, U odpadní nádobky se nám vytrhla ta plastová destička, která se ručně uchycuje na očka. Dá se dokoupit či dokoupit celá odpadní nádobka? Děkuji za odpověď.

Lze objednat náhradní kartáče a hepa filtry?

Umí vysavač po dobití ve stanici navázat na úklid v místě, kde přestal? Za jak dlouho je schopen uklidit byt o rozloze cca 65 m2?

Jsem s vysavačem velmi spokojená,ale teď jsem dala vytírat mopem a mop ke stále duchy jakoby nesla voda ven.Nadržka je plná a otvor na vodu není ucpaný.Před tím krásně vytiral :-( Děkuji za radu.M.V.

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jaký má tento roboticky vysavač Sací sílu?

Dobrý den, U jiných prodejců je psaný v obsahu balení i magnetický pásek. Tady jsem to uvedené nenašel. Je/není tedy obsahem? Díky

Dobrý den, zakoupil jsem tento vysavač dle popisu že umí vysávat i v místě kde je hodně nečistot například kuchyně (režim 2x2) tímto jsem pochopil že vysavač si pamatuje mapu bytu a lze jej zaslat např.přímo do kuchyně. Tuto funkci ovšem nemá! Jsem zklamán popisem od Alza. Pro tuto funkci jsem hlavně kupoval a není tam...

Dobrý den, je možné potvrdit, zda si robot pamatuje v aplikaci mapu bytu z předešlého úklidu, kde by se dalo vyznačit, kterou část má pro následující úklid použít, případně které ploše se vyhnout? Děkuji

Dobrý den, mám problém že mi nejde napojit na wi-fi. Podle návodu se má podržet tlačítko start a ikonka wifi by měla začít blikat ale to se nestalo ještě. Děkuji

U rob.vysavače Sencor SRV 6250BK nám nefunguje spojení s mob.aplikací, hlásí to,že robot neakceptuje sít 5G. Jde toto nějak vyřešit,abychom mohli vysavač ovládat konečně i z mobilu?

12
Diskusia a poradňa k SENCOR SRV 6250BK
Príslušenstvo pre SENCOR SRV 6250BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SRV 6250BK 2v1 Active AllFloor GYRO+ WiFi.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií