Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SSG 3505VT

Zobraziť katalóg
Sencor SSG 3505VT
4,6 5 hodnotení
Elektrické strúhadlo fialový, 150 W, plniace trubice so šírkou 56 mm, 5 kusov vymeniteľného príslušenstva
Kód:  SSSG1h Produktové číslo:  SSG 3505VT Stránky výrobcu

Sencor SSG 3505VT

Sekanie, krájanie, strúhanie, zdobenie ... Akokoľvek to pomenujete, krájač Sencor to dokáže všetko. Bez problémov s ním pripravíte zeleninu na šalát, ovocie do zmrzlinového pohára alebo orechy na ozdobenie torty. Ľahko dosiahnete požadovanú štruktúru spracovaných potravín, keď jednoducho vymeníte nadstavec za iný. Elektrický krájač každej gazdinke uľahčí prácu a nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.

Rozsekám ťa totálne, alebo radšej na plátky

Vymeniteľné nadstavce, ktoré sú súčasťou balenia, ľahko umožnia krájať tenké či vlnité plátky alebo strúhať suroviny v troch rôznych stupňoch hrubosti. Ľahko teda pripravíte domáce čipsy, nakrájate uhorku na ozdobu chlebíčkov alebo ovocie na desiatu deťom, pripravíte syr na zapečené cestoviny, vytvoríte jemné nátierky alebo nameliete strúhanku, kokos alebo mandle.

Kľúčové vlastnosti

  • Päť vymeniteľných nadstavcov
  • Dĺžka napájacieho kábla: 1,2 m
  • Príkon: 150 W
  • Napätie: 220 - 240 V
  • Frekvencia: 50/60 Hz
  • Rozmery: 24,5 × 22,5 × 19,5 cm
  • Hmotnosť: 1,2 kg

Hotovo raz-dva

Vďaka protišmykovým nožičkám bude používanie krájača bezpečné a aj pri spracovávaní tvrdších druhov potravín, ako sú orechy, sa môžete spoľahnúť, že zostane na svojom mieste. Stačí pod neho vložiť tanier alebo misku a strúhať rovno do príslušnej nádoby - strúhané potraviny tak nebudete musieť prekladať a zelenina a ovocie si zachovajú čerstvosť a prirodzenú štruktúru ešte dlhšie. Veľmi praktický je aj úložný priestor na prívodný kábel, ktorý jednoducho zbalíte a uložíte, kedykoľvek krájač práve nepoužívate. Vďaka vkladacej trubici so šírkou 56 mm sa navyše nebudete musieť zdržiavať ani tým, aby ste suroviny predkrájali na menšie kúsky - jednoducho vložte celý kus naraz.

Elegancia a kvalita

Čisté línie a elegantný tvar robia z krájača kuchynského pomocníka, ktorým sa budete chcieť pochváliť. Nechajte ho teda stáť na kuchynskej linke a uvidíte, že upúta každú návštevu - najmä ak zladíte farebnú variantu, ktorých je v ponuke nepreberné množstvo, s ostatnými doplnkami. Štíhla silueta nenechá nikoho na pochybách, kto je ozdobou kuchyne - a kávovar to asi nebude. ..

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Fialová Hotovo!
Typ
Elektrický Hotovo!
Druh potravín
Zelenina, Ovocie, Orechy Hotovo!
Príkon
150 W Hotovo!
Dĺžka kábla
1,2 m Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Typ

Typ
Elektrický Hotovo!

Určenie

Druh potravín
Zelenina, Ovocie, Orechy Hotovo!

Technická špecifikácia

Príkon
150 W Hotovo!
Dĺžka kábla
1,2 m Hotovo!
Priemer plniacej trubice
56 mm Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Nadstavce a príslušenstvo

Počet strúhacích bubienkov/diskov
5 Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
S nadstavcami Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerezové, Plastové Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie a vlastnosti
Protišmykové nožičky Hotovo!
Počet typov strúhania
5 Hotovo!

Druh

Druh
Krájač Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda se v tom může dělat i strouhanka? Děkuji

Diskusia a poradňa k Sencor SSG 3505VT
Príslušenstvo pre Sencor SSG 3505VT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSG 3505VT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SSG 3505VT.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií