Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor STS 1110

Zobraziť katalóg
Sencor STS 1110
4,6 15 hodnotení
Hriankovač 800 W, 7 stupňov nastavenia intenzity opečenia, výsuvná miska na omrvinky, vhodný na prípravu silných i tenkých toastov
Kód:  JN407c Produktové číslo:  STS1110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor STS 1110

Luxusný hriankovač Sencor STS 1110 prekoná všetky vaše doterajšie predstavy o hriankovači . Jednoduchý dizajn v kombinácii s užitočnými funkciami ho robí prvotriednym produktom. Každý má rád hrianky trošku inak, preto hriankovač Sencor ponúka 7 stupňov nastavenia intenzity opekania. Opečte si silné i tenké hrianky tak, ako ich máte najradšej. Aj tie najmenšie vychytávky vám pomáhajú pripraviť raňajky rýchlejšie, lepšie a bez zbytočnej práce navyše. Hriankovač Sencor má navyše aj výsuvnú misku na omrvinky a priestor na uskladnenie sieťového kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa užitočných funkcií
  • 2 otvory na výrobu až 2 hrianok súčasne
  • Jednoduchý dizajn

Skvelý darček pre každého

Hrianky na slaný alebo sladký spôsob miluje každý. Pokiaľ na ich výrobu máte ešte tak dokonalého pomocníka, ich príprava sa stáva natoľko ľahkou, že ju zvládne každý. Po použití sa navyše ľahko umýva a vďaka praktickým rozmerom je nenáročný na uskladnenie. Hriankovač Sencor je vhodným darčekom pre každého.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
800 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Funkcie
Regulácia opekania Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
800 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Regulácia opekania Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ak si dam tovar na predajnu...pise mi ze sa da vybrat zajtra...mozem si to vybrat aj neskor?v nedelu by som chcela

Diskusia a poradňa k Sencor STS 1110
Príslušenstvo pre Sencor STS 1110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STS 1110. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STS 1110.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií