PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SVC 1020-EUE2

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 1020-EUE2
4,4 18 hodnotení
Bezvreckový vysávač bezvreckový, 700 W High Efficiency ECO Motor, nádoba 1,8 l, hlučnosť 78 dB, HEPA filter, 5 stupňový systém filtrácie, antikorová teleskopická trubica v predĺženej dĺžke
Kód:  EAD1189b Produktové číslo:  41002942 Stránky výrobcu

Sencor SVC 1020-EUE2

Firma Sencor prináša na trh tohto skvelého pomocníka pri domácom upratovaní. Ide o dizajnovo podarený bezvreckový vysávač SVC 1020. Disponuje vysoko účinným 700 W High Efficiency Eco motorom, ktorý si hravo poradí aj s tou najhoršou špinou. Vysávač sa chváli novým systémom "Cyklón 3. generácie", ktorý dokonale oddelí prach od vzduchu, zachytáva viac prachu už na prvom stupni filtrácie a šetrí tak HEPA filter, dokonca odbúrava jeho nutnosť na výstupe. Dostatočne veľkú nádobu s objemom 1,8 l ľahko vyprázdnite a nemusíte sa zbytočne zdržiavať kupovaním klasických vrecúšok.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický vysávač za skvelú cenu
  • 3rd Generation Cyclone System odbúrava nutnosť výstupného HEPA filtra
  • 5 stupňov filtrácie
  • Umývateľný vstupný HEPA filter a výstupný mikrofilter
  • Účinný 700W High Efficiency ECO motor
  • Antikorová teleskopická trubica v predĺženej dĺžke
  • Špeciálna hubica na tvrdé podlahy so štetinami z konských vlasov
  • Akčný rádius až 8,5 metra
  • Elektronická regulácia sacieho výkonu a automatické navíjanie kábla

Tento kompaktný pracant vám upratovanie nielen urýchli, ale aj spríjemní a zefektívni. Vďaka pogumovaným kolieskam bude vaša podlaha chránená pred poškodením a uľahčí manipuláciu s vysávačom. Akčný rádius je 8,5 m, takže nebudete musieť neustále prepínať zásuvky. Na stav naplnenia zbernej nádoby budete upozornení indikátorom a navyše ju môžete po vysypaní jednoducho umyť pod vodou. Sací výkon možno nastaviť elektronicky podľa potreby a v prípade prehriatia motora zasiahne tepelná poistka.

Široká škála príslušenstvo zahŕňa kefovú hubicu na čalúnenie, štrbinovú hubicu, turbohubicu a špeciálnu hubicu na tvrdé podlahy so štetinami z konských vlasov.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
8,5 m Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
8,5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
27 cm Hotovo!
Hĺbka
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych věděla jaký typ Hepa filtru má tento vysavač. Jakou třídu fltrace od 10, do 13. Uváděno je pouze Hepa filtr, ale není číslo, které udává stupeň filtrace. Děkuji. Z.M.

Dobrý den jaký má vysavač sací výkon děkuji ??

Diskusia a poradňa k Sencor SVC 1020-EUE2
Príslušenstvo pre Sencor SVC 1020-EUE2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 1020-EUE2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SVC 1020-EUE2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií