Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SVC 1030-EUE2

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 1030-EUE2
4,9 60 hodnotení
Bezvreckový vysávač 700 W, na zvieracie chlpy, na čalúnenie, hlučnosť 76 dB, ročná spotreba energie 23.5 kWh/annum, mikrofilter, hepa filter a umývateľný filter, dĺžka kábla 6 m, akčný rádius 9 m, hubica na čalúnenie, kefová hubica, rotačná kefa a štrbinová hubica, materiál trubice: kov, šírka 29.3 cm, výška 22.5 cm, hĺbka 40 cm, žltá farba
Kód:  EAD1185f Produktové číslo:  SVC 1030-EUE2 Stránky výrobcu

Sencor SVC 1030-EUE2

Bezvreckový vysávač SVC 1030 značky Sencor disponuje vysoko účinným 700 W Eco motorom. Vysávač sa pýši novým systémom "3. generačný cyklón", ktorý dokonale oddelí prach od vzduchu, zachytáva viac prachu už na prvom stupni filtrácie a šetrí tak HEPA filter, dokonca odbúrava nutnosť výstupného HEPA filtru. Samozrejmosťou je tepelná poistka zabraňujúca prehriatiu motora.

Vďaka pogumovaným kolieskam bude vaša podlaha chránená pred poškodením a uľahčí manipuláciu s vysávačom. Napájanie je pomocou siete, vysávač od zásuvky dosiahne na plochu až 9 m. Na plnú prachovú nádobu vás upozorní indikátor. Každá gazdinka ocení ľahkú údržbu, nádoba na prach s objemom 2,3 l je umývateľná. Sací výkon nastavíte elektronicky podľa potreby.

Príslušenstvo zahŕňa hubicu na čalúnenie, štrbinovú hubicu, kefovú hubicu, turbohubicu a špeciálnu mini-turbohubicu na dokonalé vysatie zvieracej srsti z čalúnenia.

Parametre a špecifikácie:

  • nerezová teleskopická trubica v predĺženej dĺžke
  • umývateľný vstupný HEPA filter
  • umývateľný výstupný mikrofilter
  • 5-stupňový systém filtrácie
  • 2 parkovacie polohy pre podlahovú hubicu
  • automatické navíjanie kábla
  • rozmery sú 400 x 293 x 225 mm
  • univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
76 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,3 cm Hotovo!
Výška
22,5 cm Hotovo!
Hĺbka
40 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Vysavač Sencor SVC 1030 máme již pár let a funguje perfektně, jen se na nádobce na prach ulomil držák iltru na jedné straně, Myslíte že by se tato část - nádobka - dala objednat ? děkuji za info.

Dobrý den, mám dotaz k hubici tohoto vysavače. Gumička na spodní straně hubice zajíždí dolů (zmizí), když se přepne do režimu vysávání koberců, nebo zůstává stále venku? Děkuji

Dobrý den, prosím o informaci zda máte v sortimentu filtr pro vysavač Sencor SVC1030 EUE2 děkuji

Dobry den, mate tento produkt zarazeny v kategorii "Vysavače s elektrickým rotačním kartáčem" (https://www.alza.cz/levne-vysavace-s-rotacnim-kartacem/18865236.htm#f&cst=1&cud=0&pg=1&pn=1&prod=&par2077=2077-30765&par12217=9000--14000&sc=477) skutecne je ten turbokartac elektricky? Nebo je pohaneny pouze proudicim vzduchem? Predem diky za odpoved.

dobrý den, prosím Vás jaký má vysavač výkon dekuji

Dobrý den, dá se u vás objednat kompletní filtrbox na vysavač SENCOR SVC 1030 CAT? Tedy, jde o celou vyjímatelnou část - nádobu na prach vč. filtrů. Pokud ne, napište prosím, kde bych ho sehnal. Děkuji.

Dobrý den, zakoupil jsem tento vysavač (Sencor SVC 1030 Cat&Dog).Můj dotaz zní, v balení jsem našel záruční list na prodlouženou záruku na motor (6 let). Potvrdí mě tuto záruku ve vaší pobočce? Předpokládám, že po uběhnutí 2 let budu tuto záruku uplatňovat přímo v autorizovaném Servisu Sencor.

Diskusia a poradňa k Sencor SVC 1030-EUE2
Príslušenstvo pre Sencor SVC 1030-EUE2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 1030-EUE2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SVC 1030-EUE2.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií