AD homeoffice AD homeoffice

Sencor SVC 7614TQ

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 7614TQ
4,6 7 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, nádoba 0,5 l, nadstavec na čalúnenie, kefový nadstavec, doba prevádzky 20 min, doba nabíjania 6 hod., batéria NiMH 2200 mAh
Kód:  EAD1183c Produktové číslo:  SVC7614TQ Stránky výrobcu

Sencor SVC 7614TQ

Túžite po čistej a upratanej domácnosti bez prachu a iných nečistôt? Potom stavte na multifunkčný bezvreckový tyčový vysávač značky Sencor s možnosťou vybratia ručného vysávača. Znamená jednoduché riešenie každodenného upratovania, pretože sa hodí pre všetky typy povrchov. Na prvý pohľad vás upúta moderným a elegantným dizajnom. Hlava vysávača, ktorá sa dokáže otočiť až o 180 °, umožní aj vysávanie na inak ťažko dostupných miestach.

Výkonný motor je doplnený elektrickou rotačnou kefou na efektívnejšiu činnosť. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zabezpečí používateľský komfort a pohodlie. Medzi ďalšie užitočné vlastnosti patrí LED osvetlenie zabudované do otočnej hlavy, ktoré osvetľuje vysávaný priestor. Iste oceníte aj LED indikátor nabíjania a elektronickú reguláciu sacieho výkonu. Na dobitie slúži praktická nabíjacia základňa vybavená integrovaným držiakom príslušenstva.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre všetky typy povrchov
  • Nadstavec kefový a na čalúnenie
  • Elegantný a moderný dizajn
  • Otočná hlava na vysávanie ťažko dostupných miest
  • Elektronická regulácia sacieho výkonu
  • LED osvetlenie a LED indikátor stavu batérie
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Nabíjacia základňa na praktické uloženie vysávača s integrovaným držiakom príslušenstva
  • Elektrická rotačná kefa
 

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Velmi brzy se nám sjeli gumyčky na malých kolečkách. Dají se někde koupit?

Dobrý den, lze k tomuto vysavači dokoupit náhradní nabíjecí kabel? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, mám dotaz zda tento vysavač má omyvatelný filtr. Děkuji

Diskusia a poradňa k Sencor SVC 7614TQ
Príslušenstvo pre Sencor SVC 7614TQ
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 7614TQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SVC 7614TQ.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií