Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SVC 8YL-EUE2

Zobraziť katalóg
Sencor SVC 8YL-EUE2
4,7 17 hodnotení
Vreckový vysávač príkon 700 W, hlučnosť 74 dB, ročná spotreba energie 26 kWh/annum, objem vrecka 2.3 l, mikrofilter, hepa filter a umývateľný filter, materiál trubice kov, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 9.5 m, na zbieranie nečistôt, štrbinová hubica, kefová hubica, mäkčené kolieska a hubica na čalúnenie, šírka 31.3 cm, výška 22.9 cm, hĺbka 43.8 cm, farba čierna
Kód:  EAD1181d6 Produktové číslo:  SVC 8YL-EUE2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SVC 8YL-EUE2

Využite našu ponuku nenahraditeľného pomocníka každej čistej domácnosti v podobe praktického vreckového vysávača. Uľahčite si upratovanie vášho domu, bytu či chalupy. Vysávač je vybavený účinným ECO motorom s príkonom 700 W. Vysavač je veľmi kompaktný, má nízku hmotnosť a ľahko sa s ním pracuje. Iste oceníte aj nízku hlučnosť končiacu na úrovni 74 dB. Počas upratovania tak nebudete zbytočne rušiť ostatných okolo seba. 

Kľúčové vlastnosti

  • Účinný motor ECO s príkonom 700 W
  • Sedem úrovní filtračného systému (vhodný aj pre alergikov)
  • Využíva výstupný umývateľný HEPA filter
  • Elektronicky riadená regulácia sacieho výkonu
  • Tri podlahové hubice v základnej výbave
  • Gumový povrch koliesok pre ľahší pohyb
  • Hmotnosť len 5,3 kg

Upratovanie sa stane radosťou

Vďaka komfortnej teleskopickej kovovej trubici sa už nikdy nebudete musieť pri práci ohýbať.  Na samotné vysávanie môže byť využitá univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, podlahová hubica na plávajúce podlahy so štetinami z pravých konských vlasov, podlahová turbohubica s rotačnou kefou, ktorá zvyšuje účinnosť vysávania až o 25%. O efektívne vysávanie je tak zaručene postarané. Napájací kábel o dĺžke siedmich metrov vám ponúka naozaj veľký dosah pri vysávaní. Akčný rádius pri upratovaní tak činí až 9,5 m.

Prach zostane, kde má

Motor vysávača s výkonom 700 W je opatrený termostatom s ochranou proti prehriatiu. Vy si podľa vašich preferencií môžete zvoliť optimálnu saciu silu prostredníctvom ovládania nachádzajúceho sa priamo na tele vysávača. Prach a nečistoty sú nasávané do vrecka s objemom 2,3 litra. Zariadenie disponuje praktickým a umývateľným HEPA filtrom so siedmimi úrovňami filtracie. Iste vám príde tiež vhod indikátor naplnenia prachom.

Dodávané príslušenstvo

  • univerzálna minihubica 3v1 (kefová + štrbinová hubica + hubica na čalúnenie v jednom)
  • prachový sáčok
  • podlahová hubica s výsuvnou kefou
  • podlahová hubica na plávajúce podlahy so štetinami z pravých konských vlasov
  • podlahová turbohubica s rotačnou kefou

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
9,5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
7 m Hotovo!
Akčný rádius
9,5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31,3 cm Hotovo!
Výška
22,9 cm Hotovo!
Hĺbka
43,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u fialové varianty jsou na obrázku energetického štítku horší parametry než u žluté varianty. Např. hlučnost 78 vs. 74. Jedná se o chybu, nebo to tak opravdu je? Děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má tento vysavač koupený u vás prodlouženou záruku na motor. Všude jeden ano, ale vy tuhle informaci neuvádíte. Děkuji moc za odpověď. Lenka Voláková

Dobry den, Mam uz tento vysavac od Vas. Mame i vymenne sacky, ale nevim kde, stratil se nam plastovy drzak (takova desticka spojujici sacek a vysavac), ktera drzi sacek ve spravne poloze a fixuje ho u vzduhoveho otvoru. Je li moznost ji dokoupit nebo mame kupovat novy vasavac?

čo znamená, že výrobok je "zánovný" ? Predpokladám, že bol v užívaní, tzn. otázka znie koľko, resp. ako dlho bol vužívaní, či sa vzťahuje záruka 2 roky od nového predaja, alebo od pôvodného predaja - prvého vlastníka výrobku. A či je doklad o tom, prečo bol výrobok vužívaní vrátený, nepr. bol poruchový a následne bol opravený alebo pod.? Som potencionálny záujemca a každé euro je k dobru, ale nechcem kúpiť mačku vo vreci. Ďakujem za skorú odpoveď

Tak už vím : Příkon (W) 2000 Sací výkon (W) 510 Možná by jste si to sem také mohly dopsat tyhle údaje jsou docela podstatné.

Tak mě tedy vysvětlete, kolik teda ten vysavač má watt : Odkaz do neznáma

Jaký je sací výkon? nechápu na stránkách je 510w sací výkon a 2000w příkon a tu je ten samí tip 700w atk tomu fakt nerozumím.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost vzduchové turbohubice. Slyšela jsem, že je účinná pouze s vysavačem od 1000W výše. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Sencor SVC 8YL-EUE2
Príslušenstvo pre Sencor SVC 8YL-EUE2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 8YL-EUE2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVC 8YL-EUE2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií