Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SENCOR SVC 9000BK 4AAAA EcoPower 9nineto

Zobraziť katalóg
SENCOR SVC 9000BK 4AAAA EcoPower 9nineto
4,5 41 hodnotení
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na vysávanie, mikrofilter, HEPA filter a HEPA H13 filter, príkon 800 W, hlučnosť 69 dB, zberná nádoba s objemom 4 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 11 m, akčný rádius 14 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša, LED displej, regulácia výkonu a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 24,2 × 34,1 × 49,3 cm (V׊×H), hmotnosť 5,6 kg, čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SENSV900 Produktové číslo:  SVC 9000BK Stránky výrobcu
SENCOR SVC 9000BK 4AAAA EcoPower 9nineto 102,90 € Použité

SENCOR SVC 9000BK 4AAAA EcoPower 9nineto

SENCOR SVC 9000BK 4AAAA EcoPower 9nineto je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
  • .

Vreckový vysávač Sencor SVC 9000BK 9nineto je ideálnym spoločníkom do domácnosti. Zvládne totiž povysávať akýkoľvek povrch s perfektným výsledkom. Môže sa tiež pochváliť označením 4AAAA Eco Power, čo znamená, že spadá do štyroch A tried v týchto parametroch: energetická účinnosť, emisie prachu, v účinnosti vysávania podlahy a kobercov. Môžete sa tak spoľahnúť, že vysávanie s týmto vysávačom bude ekonomické a efektívne. Je dodávaný s príslušenstvom Complete Care, čo znamená, že je ideálny aj pre domácnosti s domácimi miláčikmi.

 

Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača SENCOR SVC 9000BK 9nineto

  • 4AAAA ECO Power 9nineto na dokonalé povysávanie akéhokoľvek povrchu
  • Extreme Silence Technology 69 dB na extra tiché vysávanie
  • Mäkké kolieska na ochranu podláh a tichý pohyb vysávača
  • Pokrytie až 616 m2 pre minimálny počet zmien elektrickej zásuvky
  • Vodorovná aj zvislá parkovacia poloha pre podlahovú hubicu
  • Elektronická regulácia sacieho výkonu s LED displejom

Vysávač pre náročných

O špičkovú filtráciu sa stará Clean Air HEPA H13 filter – to ocenia najmä alergici. K dispozícii je tiež viacstupňový vstupný filter. Tešiť sa môžete aj na nízky prevádzkový hluk, ktorý dosahuje iba 69 dB. Kovová teleskopická trubica XXL s predĺženou dĺžkou umožňuje jednoduché nastavenie ergonomickej pracovnej výšky.

Myslené bolo aj na bezpečnosť a Sencor SVC 9000BK 9nineto je vybavený aj tepelnou poistkou brániacou prehriatiu motora. Iste oceníte aj zmäkčené kolieska, ktoré ochránia podlahy a zaručia tichý pojazd vysávača. Pri skladovaní alebo pauze počas vysávania možno využiť vodorovnú aj zvislú parkovaciu polohu pre podlahovú hubicu. Prívodný kábel má dĺžku 11 metrov a celkový akčný rádius je 14 metrov. Vysávač tak celkovo pokryje až 616 m2 – nebudete musieť neustále meniť elektrické zásuvky.

Praktické funkcie

Samozrejmosťou je automatické navíjanie kábla či elektronická regulácia sacieho výkonu s LED displejom. Na plné vrecko vás upozorní LED kontrolka. Syntetické vrecko na prach má objem 4 litre a umožňuje lepšiu filtráciu a hygienickú likvidáciu nečistôt. Medzi dodávaným príslušenstvom nájdete napr. univerzálnu podlahovú hubicu s výsuvnými kolieskami na ľahší pohyb. Ďalšie sa nachádzajú priamo v držiaku na rukoväti vysávača – štrbinová hubica a kefová hubica.

Dodávané príslušenstvo k Sencor SVC 9000BK 9nineto

  • Univerzálna podlahová hubica
  • Turbo kefa
  • Mini turbo kefa
  • Hubica na tvrdé podlahy
  • Dlhá ohybná štrbinová hubica
  • Kefová hubica
  • Štrbinová hubica
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
S káblom Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter, HEPA H13 filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
69 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
4 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34,1 cm Hotovo!
Výška
24,2 cm Hotovo!
Hĺbka
49,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,6 kg Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
11 m Hotovo!
Akčný rádius
14 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Napájací kábel Hotovo!
Násada
Teleskopická trubica Hotovo!
Kefy
Turbo Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

A sáčky do tohoto vydavače máte? Zatím jsem v nabídce nedohledal a součástí balení je jen 1 sáček.

Dobrý den, prosím o odkaz na konkrétní filtr/filtry, kterou je nutné pravidelně měnit a jsou dostupné na ALZE

Mám dotaz k vysavači mu nástavci s rotačním kartáčem. Je hlučný.????? Je třeba nějaké promazání popřípadě čím. Děkuji Kroužel.

Dobrý den marně se snažím dopátrat náhradní podlahové hubice (ne turbokartáč), upadlo na ni kolečko a pochybuji, že bude k mání samostatně na internetu ani na stránkách sencor jsem ji nanašel děkuji za info

Dobrý den, jaká je maximální délka teleskopické trubice? Děkuji

Dobrý den, jsou k dispozici náhradní díly k tomuto vysavači? V recenzích je napsáno, že veškeré západky a spojky jsou z plastu. Pokud se něco zlomí, nechci kvůli tomu kupovat celý nový vysavač. Děkuji za info

Nikde jsem nenašel náhradní Clean Air HEPA H13 filtr, který vysavač využívá, máte ho v nabídce pod jiným označením nebo můžete mi prosím říct kde ho najdu? Děkuji.

koupil jsem před rokem.. je hrozný. manipulace při pojezdu špatná,až žádná. při používání nechce cestovat... vysává málo.. filtry špatné.. kdyby šel vrátit... zlatý Elektrolux..

Príslušenstvo pre SENCOR SVC 9000BK 4AAAA EcoPower 9nineto
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií