Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor SWS 4250

Zobraziť katalóg
Sencor SWS 4250
4,3 30 hodnotení
Meteostanica – domáca, bezdrôtová, vnútorná a vonkajšia, s predpoveďou počasia, príjem DCF a pamäť minimálnych a maximálnych hodnôt, meranie vlhkosti, zobrazuje čas a dátum, dosah bezdrôtového snímača 50 m, maximálne možno pripojiť 3 bezdrôtové snímače, hlavná jednotka, snímač a manuál súčasťou balenia, umiestnenie na stenu a na stôl, rozmery 98 × 142 × 22 mm (V׊×H)
22,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  JN514r5 Produktové číslo:  SWS 4250 Stránky výrobcu

Sencor SWS 4250

Sencor SWS 4250 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
  • .

Zháňate bezdrôtový prehľadný teplomer s funkciou predpovede počasia? V tom prípade zvoľte meteostanicu Sencor SWS 4250. Kombinované meranie vonkajšej aj vnútornej teploty je samozrejmosťou. Tieto hodnoty si však oproti iným meteostanicím budete môcť prečítať z farebného LCD displeja. Ten je dobre čitateľný z rôznych uhlov pohľadu aj na priamom slnku. Meteostanica Sencor SWS 4250 dokáže predpovedať počasie, takže vás nikdy neprekvapia jeho rýchle zmeny. Okrem teplôt dokáže meteostanica zmerať aj vlhkosť vzduchu a do pamäte si sama zaznamenáva maximálne a minimálne hodnoty. Meteostanica sa napája ako zo siete, tak aj zo záložných batérií v prípade výpadku. Meteostanica Sencor je tiež moderný doplnok vhodný do vašej domácnosti. 

    

Kľúčové vlastnosti meteostanice Sencor SWS 4250

  • Meteostanica Sencor meria vonkajšiu i vnútornú teplotu a vlhkosť
  • Bezdrôtové meranie vonkajšej teploty až na vzdialenosť 30 metrov
  • Farebný LCD displej
  • Blesková predpoveď počasia
  • Dobrá čitateľnosť na priamom slnku aj z rôznych uhlov
  • Automatické uchovávanie maximálnych a minimálnych hodnôt v integrovanej pamäti
  • Napájanie zo siete s možnosťou záložnej batérie
  • Vhodný doplnok do každej domácnosti

Predpoveď počasia s meteostanicou Sencor

Meteostanica Sencor je schopná zmerať vonkajšiu aj vnútornú teplotu a vlhkosť. Na vonkajšie merania je v balení priložený bezdrôtový senzor. K meteostanici Sencor môžete pripojiť až 3 bezdrôtové senzory (v balení je priložený jeden). Bezdrôtový senzor funguje na 2 AA batérie (nie sú súčasťou balenia). Meteostanica má v sebe zabudovaný senzor atmosférického tlaku, vďaka ktorému dokáže predpovedať počasie. Meteostanica Sencor má LCD displej s farebne odlíšenými hodnotami a ikonkami počasia.

Ďalšie funkcie meteostanice Sencor

Meteostanicu Sencor môžete využívať aj ako digitálne hodiny. Dátum a čas na displeji sú riadené rádiovým signálom, nemusíte sa teda o nič starať a budete mať vždy presný čas na očiach. Možnosť nastavenia ľubovoľného hodinového formátu 24/12. Meteostanica Sencor je napájaná zo siete a má možnosť záložnej batérie, ktorá nie je súčasťou balenia. Meteostanica Sencor plní aj funkciu budíka. Budík má možnosť opakovaného budenia, ak ho nevypnete, bude fungovať ďalších 24 hodín. Aj tí najväčší spáči tak nemajú šancu zaspať. 

Parametre:
Farebný LCD displej
Prenos na vzdialenosť medzi hlavnou jednotkou a snímačom – až do vzdialenosti 30 m (v otvorenom priestore)
Frekvencia vysielania senzora: 433 MHz
Napájací adaptér hlavnej jednotky: DC (jednosmerný) 4,5 V/150 mA (súčasť príslušenstva)
Záložné batérie hlavnej jednotky: 3× 1,5 V AAA (nie sú súčasťou príslušenstva)
Batérie na napájanie snímača: 2× 1,5 V vo veľkosti AA (batérie nie sú súčasťou balenia)
Výška   125 mm
Šírka 173 mm
Hĺbka 22 mm
Hmotnosť 238 g (vrátane batérie, bez adaptéra)


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Domáca Hotovo!
Počasie
predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
vlhkosť Hotovo!
Zobrazenie
Čas, Dátum Hotovo!

Určenie

Typ
Domáca Hotovo!
Počasie
predpoveď Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
vlhkosť Hotovo!
Zobrazenie
Čas, Dátum Hotovo!
Vlastnosti
Bezdrôtový snímač Hotovo!
Funkcie
Príjem DCF, Pamäť minimálnych a maximálnych hodnôt Hotovo!

Základná jednotka

Typ displeja
LCD Hotovo!
Vlastnosti displeja
Podsvietený Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Snímače

Dosah bezdrôtového snímača
50 m Hotovo!
Max. počet bezdrôtových snímačov
3 Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
2 Hotovo!

Balenie

Súčasť balenia
Hlavná jednotka, Snímač, Manuál Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice
Na stenu, Na stôl Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
142 mm Hotovo!
Výška
98 mm Hotovo!
Hĺbka
22 mm Hotovo!
Hmotnosť
0 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, máme tuto meteostanici a jedeme jen na baterky.Dochází k tomu že displej je v nějakém šetřícím modu a nic není vidět když se chci podívat musím namáčknout tlačítkem SNZ rozsvícení displeje který opět po chvilce zhasne. Při provozu na 220V svítí stále. Rád bych věděl zda je to správně že pohasne při provozu na baterie displej??Tak že tam skoro není nic vidět. Děkuji za odpověď.

Jak funguje predpoved pocasi?sviti mi slunicko a pod nim mrak a prsi.zmeni se to.neviznam se v tom.

Dobrý večer mám tuto meteostanici cca 14 dní .....a každy den ve 3h ráno se mi čas posune o hodinu dopředu a musím ho opět ručne nastavit na správnou hodnotu děkuji za odpověď

Dobry den,venkovní snímač přestal posilat informace na vnitřní meteostanici.. při zakoupení vše fungovalo ale teď se tak neděje + čísla jakoby skáčou.. děkuji za odpověď

Dobry den, pri meteostanici je uvedene, ze na nu mozu byt napojene az 3 senzory, ako nastavim display, aby bolo vidno hodnoty zo vsetkych snimacov?

Dobrý den, dá se pověsit na zed ? :)

Dobrý den, není toto nějaká špatná serie výrobku. Dnes jsem si přivezl tuto meteostanici z reklamace a během pár hodin stejný problém. Venkovní čidlo bez problémů, ale vnitřní teplota opět ukazuje o 7 st. méně - nevím co tuto chybu aktivuje a proč trvá jen nějakou dobu. Jinak reklamace vyřešena z vaší strany rychle a profesionálně ..... škoda toho špatného výrobku

Dobry den, je displej a navod v Cestine?

Zdravím, je normální, ze je displej meteostanice špatně viditelný z některých úhlů nebo máme vadný kus. když říkám špatně viditelný tak myslím, ze vůbec není vidět co je na displeji zobrazeno

dobrý deň len som chcel spýtať na pod svietenie displeja keď neni v zapojený v elektrike ... lebo keď je na baterkách skoro nič nevidno a dal som nove baterky dakujem

12
Príslušenstvo pre Sencor SWS 4250
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií