AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sennheiser HD 4.40 BT

Zobraziť katalóg
Sennheiser HD 4.40 BT
4,7 101 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.0, podpora aptX, frekvenčný rozsah 18Hz–22000Hz, citlivosť 113 dB/mW, impedancia 18 Ohm
Kód:  JM122w36 Produktové číslo:  506782 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser HD 4.40 BT

Pridajte do svojej každodennej rutiny legendárny zvuk Sennheiser a nechajte sa poháňať hudbou. Slúchadlá Sennheiser HD 4.40 Wireless ponúkajú vysoko kvalitný bezdrôtový Hi-Fi zvuk s uspokojivo dynamickými basmi. Sú uzavreté, disponujú mikrofónom pre jednoduchú komunikáciu s priateľmi a sú tiež kompatibilné s technológiami Bluetooth 4.0 a aptX. Vyskúšajte túto štýlovku a zistíte, že už ich nebudete chcieť nikdy dať dole.

Kľúčové vlastnosti

  • Uzavreté cirkumaulárne slúchadlá od spoločnosti Sennheiser
  • Dlhá výdrž batérie až 25 hodín
  • Moderná bezdrôtová Bluetooth technológia
  • Jednoduchý transport vďaka zložiteľnému sluchádlovému oblúku
  • Jednoduché a rýchle párovanie pomocou NFC
  • Praktický obal je súčasťou balenia

Intuitívne ovládanie

Sennheiser ponúkajú nielen bezdrôtovú slobodu pohybu, ale tiež jednoduché intuitívne ovládanie. Chcete si zavolať, zmeniť pieseň alebo upraviť hlasitosť? Súprava je vybavená vlastnými ovládačmi, ktoré sú umiestnené na náušniciach a integrovaným mikrofónom HD 4.40 Wireless, vďaka ktorému si svoje hovory vybavíte raz dva. Jednoduché spárovanie s kompatibilnými zariadeniami zaistí bezdrôtová komunikácia NFC, technológia Bluetooth 4.0 a audio kodek aptX. Užívajte si zvuk naplno a nechce sa unášať vyváženým detailným zvukom s dynamickými basmi.

Doprajte si komfort

Berte si slúchadlá všade so sebou. Sú bezdrôtové a ponúkajú minimalistický, ale nadčasový dizajn, ktorý je vytvorený z robustných materiálov vysokej kvality. Potrebné pohodlie zaistia hlboké, ergonomicky tvarované náušníky. Výhodou je skladacia čelenka, vďaka ktorej možno slúchadlá ľahko a kompaktne uložiť v dodávanom ochrannom puzdre. To im zaistí perfektnú ochranu počas prepravy alebo dlhých ciest.

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Sennheiser HD 4.40
  • prenosný obal
  • Audio kábel s 2,5 mm a 3,5 mm jackom
  • Nabíjací kábel USB - micro-USB
  • Rýchly návod
  • Bezpečnostný návod
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.0 Hotovo!
Podporované kodeky
aptX Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
18 Hz Hotovo!
Frekvencia do
22 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
113 dB/mW Hotovo!
Impedancia
18 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť
225 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sú nejaké lepšie BT sluchátka za túto cenu?

Je tam aj 2,5 mm jack a 3,5 mm zároveň?

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda by šel zvuk dobře když bych byl napojený skrz https://www.alza.cz/asus-usb-bt400-levne-d527717.htm?o=12#recenze toto k počítači s W10.

Zakupil som si tieto slúchadlá a pri počúvaní cez Bluetooth počuť nepríjemný šum, viete mi poradiť ako postupovať ďalej nech to vyriešim ?

Dobrý den, četl jsem že tento model má problém s připojením s windows phonem. Můžu se zeptat, zda už to vyřešili?

Ahoj, je na těchto sluchátkách tlačítko na vypnutí Noice cancellations?

Je vobec mozne cez Bluetooth kvalitne prehravanie za sucasneho pouzitia mikrofonu? Akonahle nieco na PC zacne zachytavat audio z mikrofonu, prejdu sluchadla do HFP modu a kvalita audio vystupu ide do kytek. Je toto normalne, alebo treba na strane PC mat nejaky tuti-fruti BT host adapter? (problem nastava s 2013 retina MBP; s Galaxy S10e audio vystup po zapnuti nahravania vypadne uplne)

Mna by zaujímalo na akú aplikáciu cez AppStore ju napojím keďže na manuále čoje QR kód mi vyhadzuje že pre Slovensko nieje dostupná. Chcem sa pohrať troska so zvukom EQ alebo tak. Rád by som to nejako skúsil naparovať na nejakú aplikáciu.Ďakujem

Dobry den: Jdou sparovat na vice zařizení abych nemusel pokažde opětovně parovat a použivat na smrt tv a pak třeba na mobil a popřipade na dalši audio zařizeni

Dobrý den, Chci si koupit tyto bezdrátová sluchátka.která mají BT 4.00. Budou kompatibilní s Tab Lenovo, TAB P 10 kde je uvedeno BT 4.2 ? A dále zda budou bez problému fungovat na PC Windows 10, kde mám BT 4.00. Jde mi o perfektní poslech. Děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k Sennheiser HD 4.40 BT
Príslušenstvo pre Sennheiser HD 4.40 BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser HD 4.40 BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser HD 4.40 BT.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií