Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black

Zobraziť katalóg
Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black
4,5 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, NFC, frekvenčný rozsah 16Hz–22000Hz, citlivosť 113dB/mW, impedancia 18 Ohm, kábel 1.4m, výdrž batérie až 22h
Kód:  JM165b3n Produktové číslo:  506250 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black

Máte po krk štupľov so zamotaným káblom? Rušia vás od počúvania muziky prechádzajúce autá, sanitky a verejná doprava? S bezdrôtovými slúchadlami Senheiser Momentum môžete obom problémom zamávať na rozlúčku.

Kľúčové vlastnosti

  • Mušle s koženým poťahom nedrú uši ani pri dlhodobom nosení
  • Štýlová čierna farba
  • Autentický a čistý zvuk s výraznými basmi a výškami
  • Dobíjacie batérie s výdržou až 22 hodín
  • Odpojiteľný kábel

Odolnosť a pohodlie na prvom mieste

Skladacími posuvníkmi na ľahšie uloženie do vrecka alebo batožiny zrejme Senheiser Momentum neprekvapí. Tromfom slúchadiel je však odolná konštrukcia z antikorovej ocele a mušle s koženým poťahom. Nežnejšie než ony objíme váš sluch  iba ak zimná čiapka.

Počúvanie bez vyrušenie

Inteligentne vyriešený dizajn pomáha obmedziť vysokofrekvenčné ruchy zvonku, akými sú napríklad ambulantné sirény. Počúvanie hudby, rádia, podcastov alebo prednášok si budete môcť užiť bez vyrušenia aj v extrémne hlučnom prostredí, kde by ste inak museli pridávať volume.

Bezdrôtovo znamená pohodlne

Pri väčšine slúchadiel sú základom na počúvanie kábel, 3,5 mm jack a zvukový konektor. Senheiser Momentum využívajú implementované technológie NFC a bluetooth, cez ktoré sa s vaším mobilom alebo MP3 prehrávačom spoja bezdrôtovo. To je dobrá správa hlavne pre toho, kto má tendenciu sa káblom zachytávať napríklad o kľučky dverí. Pokiaľ si ale bez kábla pripadáte ako ryba bez vody, nájdete ho vedľa elegantného púzdra ako súčasť príslušenstva.

Obsah balenia:
Audio kábel (1,4 m)
Dobíjacie batérie s USB káblom
Púzdro na prenos
Používateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jeste jeden dotaz, je zarizeni kompatibilni s Creative BT-W2, ktere prodavate? dekuji

Dobry den, chci se zaptat, jak sluchatka pripojim k pc aby mi sel mikrofon. U sluchatek byl kabel s jackem na jednou konci 3 polovy, ktery jde do sluchatka a druhy konec jen dvoupolovy. Cili mikrofon funguje pouze pres BT kdyz josu sluchatka zapnuta? Nebo by to vyresil originalni kabel s mikrofonem a tlacitky? Jo funguje to pres usb kabel jako dac prevodnim, tam jde i mikrofon, jenze takhle bych to resit nechtel, microUSB konec ve sluchatku neni moc stabilni a dlougho by nevydrzel....dekuji za odpoved

Dobrý den, chtěl bych vybrat bezdrátová sluchátka a přemýšlím nad tímto modelem od sennheiseru, ale chtěl bych je vyzkoušet na vlastní uši a ještě porovnat s jinými sluchátky. Nemáte někde na prodejně možnost vyzkoušet větší množství sluchátek? Ideálně například v Brně.

Dobrý , dá sa vypnúť elektronické tlmenie?

Když připojím kabel tak sluchátka už nežerou baterii"?

Su lepšie tieto slúchadlá alebo sony wh-1000Xm2? Dakujem

Sluchátka náhle umřela půl roku po záruce , nereagují na zapojení kabelu pro nabíjeni a tudíž nedělají nic, co dělat? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dají se tyto sluchátka použít jako headset připojený k pc (Skype, Teamspeak atp.)? A jestli ano tak přes co? BT, jack, nebo USB?

Diskusia a poradňa k Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black
Príslušenstvo pre Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MOMENTUM M2 AEBT Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií