Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser MOMENTUM M2 AEI Black

Zobraziť katalóg
Sennheiser MOMENTUM M2 AEI Black
5 1 hodnotení
Slúchadlá – elegantný dizajn, citlivosť 113dB, 16-22000 Hz, impedancia 18 ohm, kompatibilný so systemom iOS, 1.4m odpojiteľný kábel
Kód:  JM165b1a Produktové číslo:  506249 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser MOMENTUM M2 AEI Black

Máte po krk štuplov so zamotaným káblom a nezáživným zvukom? So slúchadlami Sennheiser Momentum naberie počúvanie hudby úplne nový rozmer. Doprajte si nezabudnuteľný umelecký zážitok a vychutnajte si elegantný dizajn, ktorý sľubuje maximálny komfort pri nosení.

Kľúčové vlastnosti

  • Hladká poťahová látka nedrie uši ani pri dlhodobom nosení
  • Vyvážený zvuk
  • Kompatibilita s operačným systémom Android
  • Odpojiteľný kábel je možné ľahko vymeniť

Odolnosť a pohodlie na prvom mieste

Skladacími posuvníkmi pre ľahšie uloženie do vrecka alebo batožinu zrejme Sennheiser Momentum až tak neprekvapí. Tromfom týchto slúchadiel je však odolná konštrukcia z antikórovej ocele a priedušná poťahová látka Alcantara. Nežnejšie než ona objíme váš sluch skutočne máločo.

Pre klasické aj inteligentné zariadenia

Geniálny kompromis medzi výškami a basmi zaručuje okrem citlivosti 113 dB tiež impendancia o hodnote 18 ohmov. Slúchadlá výrobcovia optimalizovali ako pre počúvanie na bežných MP3 prehrávačoch, tak na inteligentných telefónoch a iných mobilných zariadeniach s operačným systémom Android.

Vymeniteľný kábel

Sennheiser Momentum korunuje štýlová čierna farba a šikovný mini ovládač hlasitosti, s ktorým môžete dokonca prijímať hovory. Okrem toho majú aj odpojiteľný kábel, ktorý možno v prípade poškodenia ľahko a lacno vymeniť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím, když teto sluchatka jsou rozbalené, můžu je zkoušet na prodejně? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Sennheiser MOMENTUM M2 AEI Black
Príslušenstvo pre Sennheiser MOMENTUM M2 AEI Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser MOMENTUM M2 AEi Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer Sennheiser MOMENTUM M2 AEi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer Sennheiser MOMENTUM M2 AEi schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser MOMENTUM M2 AEi Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií