Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sennheiser PXC 550

Zobraziť katalóg
Sennheiser PXC 550
5 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, uzavreté, skladacie, s mikrofónom, Bluetooth, NFC, frekvenčný rozsah 17-23000Hz, jack 3.5mm, kábel 1.25m
Kód:  JM122ef5 Produktové číslo:  506514 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sennheiser PXC 550

Doprajte si počas každej cesty prvotriedny zvukový zážitok. Sennheiser PXC 550 ponúka to najlepšie. V elegantnej skladacej konštrukcii kvalitou preslávený zvuk, hybridné adaptívne potlačenie hluku NoiseGard a jedinečné dotykové ovládanie na mušliach. Pohlcujúce a autentické audio na vás čaká v rovnakej kvalite pri akejkoľvek úrovni hlasitosti. Žiadne kompromisy.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitou preslávený zvuk Sennheiser
  • Hybridné adaptívne potlačenie hluku NoiseGard
  • Zrozumiteľnosť reči pre osobné aj pracovné hovory
  • Ovládanie dotykovými panelmi na mušliach
  • Komfort pre extra dlhé počúvanie
  • Limitovanie prudkých výkyvov hlasitosti
  • S až 30-hodinovou výdržou na jedno nabitie

Stále perfektný

Pri počúvaní mimo domova je jasné, že ideálne podmienky pre počúvanie nikdy mať nebudete. Svet je hlučným miestom. Preto je tu technológia NoiseGard, ktorá zariadi konštantnú reprodukciu, aj keby ste boli obklopení chaosom miest či letísk. Čím hlasnejší je ruch prostredia, tým silnejšie ho potláča.

Bez zväzovania

Precítenie hudby aj cestovanie bude najlepšie s voľným pohybom. Namiesto kábla je k dispozícii jedno z najlepších a najlepšie znejúcich riešení v oblasti pripojenia slúchadiel. Pre párovanie stačí slabý dotyk telefónom s NFC. Napriek tomu môžu byť slúchadlá tiež pripojené káblom, ktorý je súčasťou.

Skryté prednosti

Model PXC 550 tiež poskytne bezkonkurenčnú zrozumiteľnosť reči pri telefónnych hovoroch. Odfiltrovaním všetkých okolitých hlukov dokonale počujete volaného na druhom konci linky, bez ohľadu na to, ako hlučné je vaše prostredie. Ovládanie telefónnych funkcií i prehrávača pesničiek bude prirodzené vďaka panelom na mušliach s citlivosťou na dotyk prsta.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Su sluchatka vhodne aj na PC hry, aj na sledovanie filmov?

Je možno sluchátka vyzkoušet ? Praha.

čo všetko je súčastou balenia?

Jako funkce lze ovládat ovladačem na kabelu?

Diskusia a poradňa k Sennheiser PXC 550
Príslušenstvo pre Sennheiser PXC 550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PXC 550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PXC 550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PXC 550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sennheiser PXC 550.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií