Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Sensory Mini Light up Domes (pk 6)

Zobraziť katalóg
Sensory Mini Light up Domes (pk 6)
4,0 1 hodnotení
Dekoratívne osvetlenie – tvar kupoly, pre deti, 6 kupolí v balení, zmena farby, vrátane batérií
Kód:  PLL001x Produktové číslo:  SML6 Stránky výrobcu
Sensory Mini Light up Domes (pk 6) Predaj skončil

Sensory Mini Light up Domes (pk 6)

Senzorické mini osvetlenie

Dizajnové osvetlenie v tvare kupoly (6 kusov)

Kupoly-tvarované dekoratívne osvetlenie s funkciou zmeny farby v intervale. Lampa je vhodná pre detskú izbu ako nočné osvetlenie a vďaka svojej kompaktnej veľkosti môže byť lampa použitá kdekoľvek - ako napríklad osvetlenie na kempovanie.


Zmena farieb

Táto žiarivá hračka ľubovoľne mení farby, čo je veľmi zaujímavé pre malé deti, ktorých pozornosť je zameraná na zmenu farby.


Vhodné do detskej izby

Deti sa môžu hrať s týmito žiarivými kupolami v detskej izbe, ale aj na ihrisku.


Jednoduchá údržba

Údržba kupolí je veľmi jednoduchá, pretože ide o plastový výrobok, ktorý sa dá otrieť suchou alebo vlhkou handričkou. Malo by sa však dbať na to, aby sa voda nedostala do spodnej časti kopuly, kde sú batérie.

Batéria je súčasťou balenia

Svietiace kupoli sú na batérie typu AG 13,ktoré sú obsiahnuté v balení. Je potrebné dbať na to, aby malé deti nevdýchli okrúhle baterky.

4 rôzne farebné odtiene

Po zapnutí sa farby postupne striedajú v pevnom intervale. Ak všetky svetlá postupne zapnete s rozostupom niekoľkých sekúnd, dostanete fantastickú kombináciu všetkých farieb. 

Rozmery

Rozmery výrobku sú 4 × 4 × 4 cm.


Vyberte iné dizajnové produkty z našej ponuky:

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sensory Mini Light up Domes (pk 6). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Érzékelő mini világító kupolák (pk 6).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií