AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Severin FS 3609

Zobraziť katalóg
Severin FS 3609
5 1 hodnotení
Vákuovačka – 170W, 5 sáčkov 20×29.3cm, ideálna pre sous-vide
Kód:  SEVVA001 Produktové číslo:  FS 3609

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Severin FS 3609

Vákuované potraviny vydržia oveľa dlhšie. To je známa vec už od pradávna. Ak potrebujeme potraviny s dlhou trvanlivosťou, obhliadame sa v obchodoch po vákuovaných potravinách. Čo by ste však povedali tomu, keby ste si potraviny mohli vákuovať sami doma? Slúži na to vákuová zváračka fólií Severin FS 3609. A presne tu platí, že sa jedná o investíciu, ktorá sa vám niekoľkonásobne bohato vráti.

Vákuová zváračka Severin FS 3609 je vybavená plne automatickým procesom odsávania a zvárania sáčkov s výkonom 170 W. Vložíte do nej až 5 sáčkov s rozmermi 20 × 29,3 cm. Vďaka kontrolke budete informovaní o prebiehajúcom procese vákuovania alebo zvárania. Pri zmrazených potravinách zachová ich prirodzenú chuť a farbu. Navyše zabraňuje poškodeniu potravín pri premrazení. S vákuovou zváračkou Severin FS 3609 nezostanú potraviny len dlhšie čerstvé, ale zachovajú si tiež nutričné hodnoty. Ideálne pre sous-vide varenie - kuchárska metóda, pri ktorej sa využíva príprava potravín vo vzduchotesnom umelohmotnom obale, a to vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou.

 

Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, veľmi pekne Vás prosím o napísanie aké fólie sú vhodné k tejto vákuovačke. Ďakujem veľmi pekne.

Diskusia a poradňa k Severin FS 3609
Príslušenstvo pre Severin FS 3609 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN FS 3609. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Severin FS 3609. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Severin FS 3609.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií