AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SEVERIN KA 5802

Zobraziť katalóg
SEVERIN KA 5802
5 1 hodnotení
Kávovar – a čajovar, 2× 750W, kapacita až 2× 8 šálok, 2 samostatné systémy ohrevu, 2 výkyvné filtre 1×4 s uzáverom proti kvapkaniu, ukazovateľ hladiny na sklenenej kanvici
Kód:  SEVKA008 Produktové číslo:  KA 5802

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN KA 5802

Vďaka modernému kávovaru od známeho výrobcu Severin jednoducho a rýchlo pripravíte hneď dve kanvice kávy alebo obľúbeného čaju naraz. Unikátny prístroj vyniká dômyselným dizajnom, praktickými funkciami a sofistikovaným vyhotovením. Skvelého pomocníka oceníte nielen doma, ale aj v kancelárii. Počas chvíľky môžete pripraviť až 16 šálok kávy či čaju.

Kľúčové vlastnosti

  • Čajovar a kávovar v jednom
  • Príprava až ôsmich šálok v každej kanvici
  • Dve sklenené kanvice s odmerkou
  • Dva výkyvné filtre
  • Unikátny uzáver proti kvapkaniu
  • Moderný dizajn
  • Príkon 750 Wattov

Keď vám jedna káva nestačí

Kávovar disponuje dvoma ohrievacími platňami a samostatnými systémami ohrevu. Samozrejmosťou sú aj dva vypínače so svetelnými kontrolkami a dva výklopné filtre pre ľahšiu údržbu. Sklenená kanvica disponuje komfortnými plastovými držadlami aj praktickými ukazovateľmi vodnej hladiny, vďaka ktorým ľahko odhadnete množstvo pripravovaného horúceho nápoja. Každá kanvica dosahuje množstvo jedného litra.

Komfort nadovšetko

Jednou z predností multifunkčného prístroja je aj špeciálna kazeta na čaj. Kávovar však disponuje aj uzáverom proti kvapkaniu, vďaka čomu zostane okolitý priestor dokonale čistý aj počas prelievania horúceho nápoja z kanvice do šálky. Spotrebič má optimálne rozmery, nezaberie teda veľa miesta na kuchynskej linke alebo v skrinke. Šikovným riešením je samostatný priestor pre uloženie prívodného kábla. Poteší vás úhľadné vyhotovenie v elegantnej čiernej farbe. Netradičný čajovar a kávovar v jednom sa okamžite stane vašim obľúbeným spotrebičom.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Objem
1 l Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Špecifiká prekvapkávačov

Objem
1 l Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze obsah znovu ohřát? Děkuji

ja chcem kakavko

Diskusia a poradňa k SEVERIN KA 5802
Príslušenstvo pre SEVERIN KA 5802 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN KA 5802. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN KA 5802. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN KA 5802.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií