Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Shanling M1 blue

Zobraziť katalóg
Shanling M1 blue
3,0 1 hodnotení
MP3 prehrávač – audiofilný s integrovaným DAC prevodníkom a slúchadlovým zosilňovačom, 192 kHz/24bitov, podpora DSD, TFT displej 2.35" Bluetooth 4.0 s podporou Apt-X, microSD slot až 256GB, USB-C, 3.5mm jack, vstavaná batéria 950mAh, miniatúrne rozmery
Kód:  SHL001c Produktové číslo:  6922862850644

Shanling M1 blue

Prehrávač rozmerovo podobný škatuľke od zápaliek toho ponúkne oveľa viac, než by ste čakali. Kombinuje audiofilné pôžitky pri prehrávaní digitálnej hudby v najvyššej kvalite aj moderné technológie (Bluetooth 4.0). Prednú stranu tvorí prehľadný TFT displej, ktorý zobrazuje vždy potrebné informácie o prehrávanej hudbe. Využite tiež našu ponuku na originálny case za veľmi výhodnú cenu. Napumpujte si obľúbenú hudbu do uší pri vysokej hlasitosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezstratový prenosný prehrávač
  • Prehľadný TFT displej
  • Prevodník AK4452 a zosilňovač MAX97220
  • Moderná technológia Bluetooth s kodekom aptX
  • Podporuje externú pamäť až 256 GB (microSD)
  • Kvalitná 950 mAh lítiová batéria
  • Výdrž až 10 hodín (nabíjanie iba 4 hodiny)

Delikátne zosilnenie

Mimoriadna zvuková kvalita je dosiahnutá spoluprácou širokých tímov testerov s citlivými ušami, aby zvuk lahodil zmyslovému vnímaniu väčšiny pôžitkárov. Kvalitné parametre boli docielené pomocou prevodníka AK4452 a zosilňovačmi MAX97220, ktorý audiofilov nadchne vynikajúcim výstupným výkonom (až 32 mW pri 32 ohmových slúchadlách).

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, viete mi povedať, kedy budete mať dostupný nový model M0, ktorý už je v predaji? Ďakujem.

Dobrý den, na jednom obrázku je vidět, že se dá přehrávač připevnit. Má nějaký klips nebo je na obalu pro přehrávač možnost uchycení na pásek nebo kapsu ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Shanling M1 blue
Príslušenstvo pre Shanling M1 blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shanling M1 blue.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií