PET AD homeoffice

Shanling M2s blue

Zobraziť katalóg
Shanling M2s blue
MP3 prehrávač – audiofilský s integrovaným DAC prevodníkom a slúchadlovým zosilňovačom, 384kHz/32-bit, TFT displej 3", Bluetooth 4.0 s podporou Apt-X, microSD slot až 256GB, USB-C, 3.5mm jack, vstavaná batéria 18000mAh, doba prehrávania až 9 hodín, miniatúrne rozmery
Kód:  SHL001d1
Shanling M2s blue Predaj skončil

Shanling M2s blue

Kompaktný prehrávač hudby vo vysokom rozlíšení určite poteší všetkých milovníkov kvalitnej reprodukcie obľúbených skladieb. Shanling M2S si poradí so všetkými používanými formátmi vysokého rozlíšenia až do vzorkovacej frekvencie 192 kHz a 24-bitovej hĺbky. Natívne si poradí aj s delikátnym DSD256 a PCM až do 384 kHz/32-bitov. Získa si vás už na prvý pohľad vďaka hliníkovému telu v modrom vyhotovení s jemne pieskovaným povrchom. Moderné je aj ovládanie v podobe stlačiteľného kolieska s dlhou životnosťou a displej Retina vám zabezpečí mimoriadnu ostrosť.

Kľúčové vlastnosti modrého prehrávača Shanling M2S

  • Kompaktný a prenosný prehrávač zvuku vo vysokom rozlíšení (len 1,45 cm, hmotnosť cca 100 g)
  • Optimalizovaný výstup pre veľkú citlivosť (nízku impedanciu slúchadiel)
  • 3" displej Retina s mimoriadnou ostrosťou (800 × 480 px)
  • S CNC presne vyrobené hliníkové šasi s pieskovaným povrchom
  • Vysokorýchlostné prenášanie dát a nabíjanie s USB C
  • Bluetooth 4.0 s podporou Apt-X
  • Batéria poskytuje až 10 hodín počúvania

Obojsmerné Bluetooth spojenie

Bluetooth zabudované v prehrávači Shanling M2S nie je len jednostranne zamerané. Vie odosielať aj prijímať. V praxi to znamená, že možno do prehrávača posielať hudbu napríklad z mobilného telefónu a používať ho tak ako DAC s hlavovým zosilňovačom. Druhou možnosťou je odosielanie skladieb postupným streamingom do prenosného Bluetooth reproduktora alebo domácej audio zostavy. Pri pripojení zariadenia kompatibilným s kodekom Apt-X navyše nezaniknú žiadne zvukové zložky.

Prehrávač na cesty, USB dekodér v počítači

Prehrávač využíva na rozkódovanie digitálneho signálu prevodník AKM AK4490EQ. Jeho precízne služby pri spracovaní hudby využijete najmä cez slúchadlový zosilňovač TPA6120 alebo môžete Shanling M2S použiť aj ako externý prevodník do počítača. Stačí ho pripojiť cez USB a môžete okrem až 256 GB SD karty využívať všetky dostupné zdroje aj priamo z počítača.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shanling M2s blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shanling M2s blue.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií