Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Shelly 2.5 spínací/žalúziový modul s meraním spotreby, WiFi

Zobraziť katalóg
Shelly 2.5 spínací/žalúziový modul s meraním spotreby, WiFi
4,8 26 hodnotení
WiFi spínač pre oblasť využitia: osvetlenie, elektroinštaláciu a ovládanie domácnosti, pripojenie: WiFi 2,4 GHz, kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android, Windows a iOS v slovenčine a angličtine
Kód:  SHELLa2 Produktové číslo:  SHELLY-2-5
Shelly 2.5 spínací/žalúziový modul s meraním spotreby, WiFi Predaj skončil

Shelly 2.5 spínací/žalúziový modul s meraním spotreby, WiFi

Spínací modul Shelly 2.5 umožňuje pohodlné a jednoduché ovládanie dvoch svetiel či iných typov záťaže vrátane sledovania ich spotreby. Je určený na inštaláciu pod vypínač alebo kryt zásuvky do štandardnej inštalačnej škatule s priemerom 6,8 cm. Modul je pritom možné používať na ovládanie prostredníctvom aplikácie, ktorú jednoducho nainštalujete do svojho inteligentného zariadenia s operačným systémom iOS alebo Android, alebo ako príslušenstvo pre širokú škálu riadiacich systémov a jednotiek.

Kľúčové vlastnosti spínacieho/žalúziového modulu Shelly 2.5 s meraním spotreby, WiFi

  • Spínací modul v kompaktnej veľkosti
  • Na pohodlné a jednoduché ovládanie dvoch svetiel či iných typov záťaže
  • Umožňuje sledovanie spotreby
  • Shelly 2.5 je určený na inštaláciu pod vypínač alebo kryt zásuvky
  • Možné používať na ovládanie prostredníctvom aplikácie dostupnej pre iOS aj Android
  • V základnom režime možno ovládať ihneď po inštalácii tlačidlami
  • Rýchle sprevádzkovanie bez nutnosti programovania
  • Farebné vyhotovenie: modro-čierne

Vysoko spoľahlivý spínací modul

V základnom režime je možné ho ovládať tiež ihneď po inštalácii tlačidlami, a to bez potreby akéhokoľvek nastavovania, a rovnako tak aj v prípade straty spojenia s nadriadeným systémom či aplikáciou. Tým je zaručená vysoká funkčná spoľahlivosť a tiež rýchle sprevádzkovanie bez potreby programovania. Spínací modul Shelly 2.5 umožňuje ľahké zapojenie do domácnosti bez nutnosti akýchkoľvek úprav.

Rozmery:
39 × 36 × 17 mm


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Elektroinštalácia, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Vlastnosti

Počet zásuviek
0 ks Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Žalúzie, Rolety, Vráta Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je možné nastavit, aby se žaluzie po úplném sjetí dolů ještě samy otevřely, tj. po dojezdu dolů se ještě otočil směr pohybu cca na 2s?

Dobrý den, dá se modul dát pod dvojvypínač. Tzn. že by ovládal 2 různé okruhy žárovek

Dobrý den, lze používat tento IoT spínač s klasickým tlačítkovým ovládačem žaluzií, který by se zapojil jako bypass/paralelně?

Dobrý den, tento produkt je nahrazen modelem Shelly Plus 2PM. Kdy bude Alza dodávat tuto verzi? Děkuji

Dobrý den, máte někde český návod na spárování tohoto relé?

Dobrý deň chcem sa spytat je možné mať jeden prívod paralelne 5 prepojenych zaluzii a ovládať ich každú zvlášť ?

Zdravím, 1) Zmestí sa tento modul do bežnej krabičky pod vypínač pre žalúzie? 2) Potrebujem mať 2 tieto moduly ak chcem ovládať 2 žalúzie (napr. okno + balkónové dvere vedľa okna). 3) Ak odpoveď na 1) a 2) je áno, tak zmestia sa 2 moduly do bežnej krabičky pod dvoj-vypínač pre žalúzie? Ďakujem.

Dobrý den, Je možné použit pro otvírání vrat, které se otvírají přes pístový pohon, při zachování otvírání přes DO od vrat, aby ostatní uživatele nadále mohli využívat současné ovladače ? Případně jiný modul, který toto dokáže a podporuje Apple HomeKit? Děkuji za odpověď

Zdravím. Lze prosím nějak napojit na základní jednotku od Philips HUE? Resp. je vůbec nějaká základní jednotka nutná? Předem díky.

Zdravim. Po zakupeni a montazi tohto produktu som spustil kalibraciu, ktora dobehla na niekolkykrat uspesne, dovtedy som dostaval error s nedosiahnutim minimalne 4W. Zariadenie sa nasledne zacalo spravat tak, ze pri spusteni napr. vytiahnutia hore sa po niekolkych sekundach motor zastavi a nie je mozne so zaluziou pohnut ani cez aplikaciu ani vypinacom. Po kratkom case (cca 2 min) sa system opat rozbehne, tzn. opat ide ovladat vypinacom alebo cez aplikaciu. Viete mi, prosim, poradit, ci je chyba v zapojeni, alebo mam produkt reklamovat? Moze byt problem v tom, ze mam zapojene otvaranie a zatvaranie opacne (open zaluzie spusti dolu a close vytiahne hore)? Reboot aj factory reset som uz skusal niekolkokrat. Dakujem za odpoved.

123
Diskusia a poradňa k Shelly 2.5 spínací/žalúziový modul s meraním spotreby, WiFi
Príslušenstvo pre Shelly 2.5 spínací/žalúziový modul s meraním spotreby, WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shelly 2.5 spínací/žaluziový modul s měřením spotřeby, WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Shelly 2.5 Schalter/Jalousiemodul mit Verbrauchsmessung, WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Shelly 2.5 Schalter/Jalousiemodul mit Verbrauchsmessung, WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shelly 2.5 Fogyasztásmérő kapcsoló/redőnymodul, WiFi.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií