Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS CB635GBS1

Zobraziť katalóg
SIEMENS CB635GBS1
Vstavaná rúra – vstavaná, A+, objem 47l, 13 druhov ohrevu, 4D-horúci vzduch, gril, pomalé varenie, predhrievanie, udržiavanie tepla, funkcia cookControl Plus, coolStart, ecoClean Plus, osvetlenie rúry, elektronické hodiny, softMove, celosklenená vnútorná strana dvierok
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SIMTR4 Produktové číslo:  CB635GBS1 Stránky výrobcu

SIEMENS CB635GBS1

SIEMENS CB635GBS1 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Oživte svoju kuchyňu s touto špičkovou kompaktnou vstavanou rúrou značky Siemens. Nielenže vyzerá naozaj skvele, ale ponúka aj veľké množstvo funkcií, ako napríklad 13 druhov ohrevu, medzi ktoré patrí predovšetkým 4D horúci vzduch, infra gril, veľkoplošný gril alebo pomalé varenie. Určite oceníte veľký objem 47 l a možnosť regulácie teploty od 30 °C do 300 °C. Čerešničkou na torte je systém jemného otvárania a zatvárania dvierok softMove. Všetky tieto vymoženosti podčiarkuje nízka spotreba, vďaka čomu patrí táto rúra do energetickej triedy A+.

Kľúčové vlastnosti

  • 2,8" TFT dotykový displej
  • Elegantný dizajn
  • Funkcia ecoClean
  • Halogénové osvetlenie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Tlačidlo štart
  • Jemné otváranie a zatváranie dvierok
  • Detská poistka
  • Spínač kontaktu dverí

Dômyselne navrhnutá funkcia horúci vzduch Eco je určená pre tých, ktorí radi varia v horúcom vzduchu a zároveň pozerajú na spotrebovanú energiu. Tento program je veľmi úsporný a pohybuje sa 30 % pod dovolenou spotrebou na dosiahnutie triedy energie A. Okrem toho dosahuje výborné výsledky pečenia. Či pečiete zmrazenú pizzu, koláč alebo lazane, horúci vzduch Eco so špeciálnym riadením teploty je optimalizovaný tak, aby šetril energiu.

Príjemné ovládanie aj údržba

Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládnete ho bez akýchkoľvek problémov. Na čelnej strane figuruje 2,8" farebný TFT displej s podporou českého jazyka a dotykové ovládanie, ktoré dodá komfortu ten pravý šmrnc. Nenamáhajte sa zbytočne s otravným čistením vďaka špeciálnemu materiálu na zadnej stene rúry ecoClean. Ide o povrchovú úpravu, ktorá zmierňuje zašpinenie a redukuje pachy. Spolu s celosklenenou vnútornou stranou dvierok to bude jedna radosť. Nechýba ani halogénové osvetlenie, chladiaci ventilátor či výklopné dvierka softMove s tlmeným otváraním a dovieraním. Detská poistka ľahko a rýchlo ochráni zariadenia pred neoprávneným ovládaním a zablokuje všetky funkcie.

Druhy ohrevov

4D horúci vzduch, horúci vzduch eco, horný/spodný ohrev, horný/spodný ohrev eco, cirkulačný infra-gril, veľkoplošný gril, maloplošný gril, stupeň na pizzu, hlboko zmrazené jedlo, spodný ohrev, pomalé varenie, predhrievanie, udržiavanie tepla

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, má menu trouby češtinu? děkuji

Príslušenstvo pre SIEMENS CB635GBS1
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií