Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

SIEMENS EP6A6PB80

Zobraziť katalóg
SIEMENS EP6A6PB80
Varná doska – plynová, 4 horáky 1/1.75/1.75/3kW, stepFlame až 9 stupňov výkonu, iskrové zapaľovanie, poistka zhasnutia plameňa, tvrdené sklo, čierna
Kód:  SIEVD15 Produktové číslo:  EP6A6PB80 Stránky výrobcu

SIEMENS EP6A6PB80

Chystáte sa zariadiť si kuchyňu a zháňate spotrebiče, ktoré vám v nej budú dlho slúžiť? V tom prípade je pre vás pripravená táto vstavaná plynová doska Siemens v elegantnom čiernom vyhotovení. S týmto výrobkom určite chybu neurobíte. Vysoká úroveň spotrebiča je kombinovaná s moderným dizajnom, ktorý vo vašej kuchyni zaručene oceníte. Inovatívnou funkciou je tzv. stepFlame, teda presné riadenie výkonu horáka v 9 stupňoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Čierne vyhotovenie
  • Jednoduchá údržba
  • Integrované zapaľovanie v ovládacom gombíku
  • Termoelektrická poistka zhasnutia plameňa
  • StepFlame pre presné nastavenie výkonu horáka v rozsahu 9 stupňov
  • 2 normálne, 1 úsporný a 1 silný horák
  • 2 mriežky z nehrdzavejúcej ocele v elegantnom dizajne
  • Pripojovací kábel s dĺžkou 1 m
  • Prednastavené na zemný plyn
  • Trysky na propán-bután sú súčasťou balenia

Myslí aj na bezpečnosť

Nemusíte sa báť, že v prípade vašej nepozornosti alebo neprítomnosti, dôjde k nehode. S touto varnou doskou sa to rozhodne nikdy nestane! Všetky horáky sú totiž vybavené bezpečnostnými poistkami, ktoré pri náhlom zhasnutí plameňa okamžite automaticky zastavia prívod plynu. Integrované zapaľovanie v ovládacom gombíku zaručuje vždy kvalitné zapálenie plameňa a vy už navyše nemusíte nikdy siahať po zápalkách. Ovládacie gombíky boli výrobcom umiestnené na prednú stranu, preto k nim budete mať vždy dobrý prístup.

Kvalitné materiály

Okrem dvoch normálnych horákov, budete mať jeden úsporný a jeden silný horák s výkonom 3 kW, ktorý je ideálny pre najrôznejšie pokrmy vo veľkom množstve. Dvojdielne rošty z nehrdzavejúcej ocele pod hrnce z kvalitného materiálu sú perfektne spracované a dodávajú istotu pri ich umiestnení, povrch plynovej varnej dosky z tvrdeného skla podčiarkuje celkový moderný dizajn.
Od výroby je táto plynová varná doska vybavená tryskami na zemný plyn. V balení však nájdete aj trysky na propán-bután. Nemusíte tak zvlášť dokupovať nič potrebné za účelom úplneho fungovania. Po vybalení je spotrebič okamžite pripravený na použitie.

4 plynové horáky:

  • Vzadu vľavo: normálny horák 1,75 kW
  • Vzadu vpravo: silný horák 3 kW
  • Vpredu vľavo: normálny horák 1,75 kW
  • Vpredu vpravo: úsporný horák 1 kW
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS EP6A6PB80
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS EP6A6PB80.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií