AD homeoffice PET

SIEMENS ET375FFB1E

Zobraziť katalóg
SIEMENS ET375FFB1E
Varná doska vstavaná, sklokeramická, 2 varné zóny (1x dvojokruhová), 17 stupňov výkonu, funkcia ReStart, senzorové ovládanie touchSlider, časovač, minútka, 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla pre každú varnú zónu
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SIEVD6 Produktové číslo:  ET375FFB1E Stránky výrobcu
SIEMENS ET375FFB1E 294,60 € Rozbalené

SIEMENS ET375FFB1E

SIEMENS ET375FFB1E je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vstavaná sklokeramická doska značky Siemens predstavuje špičkovo vyhotovený spotrebič do každej modernej kuchyne. Táto doska je doslova nabitá praktickými funkciami, ktoré vám uľahčia varenie a poteší vás aj mimoriadne kvalitným vyhotovením. Disponuje dvojicou varných zón a je ideálna na kombináciu s ostatnými doskami radu Siemens Domino či ďalšími doskami s fazetovým dizajnom. Senzorové ovládanie zaručuje jednoduchú obsluhu spotrebiča, pretože teplotu môžete nastaviť jednoduchým dotykom či posunom prsta po teplotnej stupnici.

Kľúčové vlastnosti

  • Senzorové ovládanie touchSlider
  • Detská poistka
  • Časovač
  • Digitálny displej

Výkonná a bezpečná

Doska ponúka hneď 17 stupňov výkonu, praktický časovač a funkciu udržiavania tepla. Zvyškové teplo je zobrazované na každej varnej zóne pomocou dvojstupňového ukazovateľa. Medzi ďalšie zaujímavé prvky vo funkčnej výbave tejto platne patrí detská poistka, funkcia Restart, minútka a ukazovateľ spotreby energie. Myslelo sa aj na ľahkú údržbu - ak budete potrebovať dosku vyčistiť priamo počas varenia, oceníte možnosť blokácie ovládacieho panela na 20 sekúnd.

Doplňujúce informácie:

Šírka:

30 cm

Príkon:
3200 W

Minimálna hrúbka pracovnej dosky:
20 mm

Varné zóny:

  • 1. varná zóna: výkon 0,8; 2 kW
  • 2. varná zóna: výkon 1,2 kW

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS ET375FFB1E
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií