PET PET

SIEMENS EX875KYE1E

Zobraziť katalóg
SIEMENS EX875KYE1E
Varná doska indukčná, flexindukcia s rozšírenou zónou flexIndukcia Plus, powerBoost, 17 stupňov výkonu, fryingSensor Plus, powerMove Plus, funkcia flexMotion, funkcia reštart, dotykový TFT displej, 2-stupňový ukazovateľ zvyškového tepla, časovač, minútka
Kód:  SIEVD27 Produktové číslo:  EX875KYE1E Stránky výrobcu

SIEMENS EX875KYE1E

Vstavaná indukčná varná doska Siemens EX875KYE1E ponúka možnosť veľmi flexibilného rozšírenia varnej plochy a je vybavená supermodernou funkciou powerMove Plus, ktorá umožňuje intuitívne ovládanie stupňov výkonu na varnej doske jednoduchým pohybom nádoby. Nové funkcie ako senzor na vyprážanie FryingSensor či cookingSenzor Plus ready poskytujú väčšiu flexibilitu a maximálny komfort pri varení. Funkcia PowerBoost zvýši výkon až o 50 % a tým zníži dobu potrebnú na zahriatie hrncov či uvarenie veľkého množstva jedla.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 indukčné varné zóny - 2× FlexZone s rozšírením
  • Nový dotykový TFT displej na dokonalý prehľad a pohodlné nastavenie funkcií
  • powerMove Plus ovládanie výkonu pohybom nádob
  • Senzor na vyprážanie FryingSensor
  • CookingSenzor Plus ready udržuje presnú teplotu pri varení
  • FryingSenzor udržujúci pri smažení konštantnú teplotu
  • Celkom 17 stupňov výkonu
  • Časovač a minútka
  • Rozpoznanie veľkosti hrnca
  • Bezpečnostné vypínanie
  • Detská poistka
  • Ukazovateľ zvyškového tepla pre každú zónu
  • Funkcia powerManagement pre nastavenie max. príkonu dosky
  • Hlavný vypínač

Žiadne pripálené jedlá

Špeciálna funkcia FryingSensor, ktorú môžete nastaviť na päť úrovní teploty, dokáže pri smažení udržiavať požadovanú teplotu a vy tak nič nepripálite. CookingSenzor Plus ready zase poskytuje precíznu kontrolu teploty počas varenia a zabráni tak prekypeniu či prevareniu vašich pokrmov

Ľubovoľne veľký riad

Varná doska Siemens EX875KYE1E disponuje dvoma veľkými flexibilnými plochami, pre ktoré si môžete nastaviť veľkosť varnej zóny podľa veľkosti hrnca. Varné zóny možno prepínať pomocou senzorového tlačidla. Produkované teplo je odovzdávané priamo do riadu, ktorých obsah je zahrievaný pomocou indukčných cievok, bez toho aby sa zahrievala samotná varná doska. Čistenie uľahčuje hladký povrch bez dekoru. 

Moderné vo všetkých ohľadoch

Moderný je nielen dizajn, ale aj samotné ovládanie spotrebiča. Funkcia powerMove Plus umožňuje intuitívne ovládanie stupňov výkonu na varnej doske jednoduchým pohybom nádoby a všetky potrebné informácie a nastavenia funkcie zabezpečuje nový dotykový TFT displej. Moderná je aj funkcia časovača s funkciou automatického vypnutia po uplynutí nastaveného času. Samozrejmosťou je v dnešnej dobe aj detská poistka, ktorá sa aktivuje stlačením jediného tlačidla.

Varné zóny:
1 × 400 × 230 mm, 3.3 kW (max. výkon 3.7 kW) alebo 2 × 200 mm, 2.2 kW (max. výkon 3.7 kW)
1 × 400 × 230 mm, 3.3 kW (max. výkon 3.7 kW) alebo 2 × 200 mm, 2.2 kW (max. výkon 3.7 kW)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS EX875KYE1E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS EX875KYE1E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií