Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

SIEMENS GI38NP60

Zobraziť katalóg
SIEMENS GI38NP60
Vstavaná mraznička – skriňová, A++, objem 213l, NoFrost, 5 transparentných boxov, funkcia supermrazenie so zmrazovacou automatikou, LED ukazovatele, ovládanie pomocou Touchtronic, mraziaca kapacita 25kg/24 hod.
Kód:  SIEMR1 Produktové číslo:  GI38NP60 Stránky výrobcu

SIEMENS GI38NP60

Hľadáte špičkovú mrazničku s takmer neprekonateľným pomerom cena/výkon, ktorá ponúka nadštandardné funkcie a takmer nulovú údržbu? Tak práve tento model od spoločnosti SIEMENS určený na zabudovanie je presne pre vás! Moderný spotrebič s celkovým čistým objemom 213 litrov je ideálny spoločník do každej modernej kuchyne. Mraznička tiež zachováva dekórum a je šetrná k životnému prostrediu, aj k rodinnému rozpočtu - patrí do energetickej triedy A++, jej ročná spotreba nepresahuje 243 kWh a jej maximálna hlučnosť je 40 dB.

Sedem dôvodov na kúpu

  • Kombinácia priehľadných boxov a úspornej LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie
  • Smer otvárania dverí je možné prispôsobiť vašim potrebám
  • Tichý chod - vhodná aj do kuchýň spojených s obývacím priestorom
  • Progresívne NoFrost a softClose technológie
  • Akustický signál otvorených či nedovretých dverí
  • Ovládací panel touchControl na presnú reguláciu teploty a správu všetkých funkcií

Mraznička rýchlo vychladí, zároveň aj umožní dlhodobé skladovanie

Vďaka NoFrost technológii už nie je nutné niekoľkokrát do roka ručne a zdĺhavo odmrazovať. Počas automatického rozmrazovania sa na zadnej stene mrazničky vytvára rozpustená námraza - voda z nej steká cez žliabok do misky nad kompresor, odkiaľ sa odparí. Teplota v mrazničke dosahuje -30 °C, takže možno potraviny bezpečne skladovať aj dlhé mesiace a zvyšuje sa tým ich životnosť. Výrobcovia mysleli aj na meniacu sa vonkajšiu teplotu a časté otváranie dverí. Výsledkom je, že pomocou niekoľkých inteligentných snímačov technológie freshSense, dokáže mraznička zareagovať na každú zmenu tak, aby teplota vnútri zostala takmer bez zmien. Na vyšší mraziaci výkon stačí stlačiť tlačidlo supermrazenie, kedy sa automaticky zníži teplota vnútri mrazničky na spomínaných -30 °C. Počas 24 hodín zvláda zmraziť až neuveriteľných 25 kg potravín.

Perfektné využitie priestoru a maximálny komfort

Kombinácia priehľadných priehradiek a výkonnej LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor a zaistí, že budete mať bezproblémový prehľad o vašich obľúbených potravinách. Pre maximálne pohodlie je možné všetkých päť úschovných boxov ľahko otvoriť vyklopením klapky. Priehradka bigBox slúži na obzvlášť veľké a neskladné potraviny. V prípade, že vám ani táto časť nebude stačiť, môžete veľmi jednoducho vybrať jednu či všetky mraziace priehradky a dostanete tak naozaj veľký priestor aj na uskladnenie veľkej narodeninovej torty. Technológia softClose sa zase postará o tlmené zatváranie dverí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, da se vyndat kosiky a pouzivat bez nej? dekuji

Diskusia a poradňa k SIEMENS GI38NP60
Príslušenstvo pre SIEMENS GI38NP60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS GI38NP60.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií