Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SIEMENS HB635GNS1 iQ700

Zobraziť katalóg
SIEMENS HB635GNS1 iQ700
4,9 14 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 54,8 cm (V׊×H), objem 71 l, vybavená grilom, horným, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3650 W, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, ochladzovací systém a tlmené zatváranie dvierok, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia
Kód:  FBT1571g Produktové číslo:  HB635GNS1 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS HB635GNS1 iQ700


Elegantná vstavaná rúra SIEMENS HB635GNS1

Vstavaná elektrická rúra SIEMENS HB635GNS1 ponúka pohodlný spôsob pečenia a prípravy pokrmov s 13 druhmi ohrevu. Na prípravu obľúbených dobrôt môžete využiť horúci vzduch Eco, ktorý okrem perfektných výsledkov šetrí aj energiu pomocou systematickej optimalizácie teploty. Či už teda do rúry vložíte napríklad zmrazenú pizzu, koláč, alebo lasagne, tak výkon sa vždy prispôsobí tak, aby šetril energiu. Užitočná funkcia rýchleho predhriatia zahreje rúru v minimálnom čase bez toho, aby sa to prejavilo na spotrebe elektrickej energie. Rúra sa vyhreje na 175 °C v priemere za iba 5 minút (ohrev 3D horúci vzduch). Funkcia CookControl Plus zaručuje úspech pri príprave veľkého množstva pokrmov. Tieto dômyselne navrhnuté funkcie šetria vaše financie a zaraďujú spotrebič do energetickej triedy A+.



Kľúčové benefity vstavanej rúry SIEMENS HB635GNS1

  • Funkcia rýchleho ohrevu rýchlejšie zabezpečí požadovanú teplotu, funkcia coolStart je ideálna na prípravu hlboko zmrazených potravín bez nutného predohrevu
  • Rozloží nečistoty a výrazne znižuje pachy – ecoClean
  • cookControl10: automatické programy sa postarajú o najlepšie výsledky pečenia
  • TFT displej: výborná čitateľnosť z akéhokoľvek uhla pohľadu
  • 4D horúci vzduch: možnosť výberu akejkoľvek úrovne na pečenie
  • Jednoduchá a bezpečná manipulácia s plechmi a roštami – jednonásobný úplne teleskopický výsuv so stop funkciou
  • softMove: jemné otváranie a zatváranie dvierok rúry HB635GNS1

Vstavaná rúra SIEMENS HB635GNS1 je receptom na spokojnosť

Naprogramované odporúčané nastavenia sú zárukou tých najlepších výsledkov pri príprave najrôznejších pokrmov. Stačí si zvoliť požadované jedlo a zadať hmotnosť – funkcia cookControl Plus okamžite ponúkne odporúčané nastavenie na dokonalú prípravu.




Vedeli ste, že...

Používateľsky prívetivé ovládanie rúry SIEMENS HB635GNS1 je jednoduché a prehľadné, aby ste mali dokonalé informácie o príprave pokrmov. Či ide o najvyspelejšie modely s farebným TFT displejom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, navigácia v menu, nastavenie a ovládanie budú vždy jednoduché.


Vstavaná rúra SIEMENS HB635GNS1 sa postará o najlepšie výsledky pečenia

Pre maximálnu flexibilitu pri príprave jedla si môžete zvoliť ľubovoľnú výšku na zasunutie plechu. Inovatívna technológia motora ventilátora horúci vzduch optimálne rozloží po celom vnútornom priestore rúry SIEMENS HB635GNS1. Jedlo sa vám preto vždy dokonale vydarí bez ohľadu na to, na ktorú úroveň ho umiestnite. Funkcia 4D Horúci vzduch zaručí najlepšie výsledky pečenia, bez ohľadu na zvolenú výšku zasunutia plechu.



S rúrou SIEMENS HB635GNS1 zažijete vysoký komfort a flexibilitu

Plechy na pečenie, rošty aj univerzálnu panvicu môžete vďaka teleskopickému systému s funkciou STOP úplne vysunúť z rúry HB635GNS1 bez nebezpečenstva prevrhnutia. A rovnako jednoducho a bezpečne ich aj zasuniete. Unikátny teleskopický výsuv VarioClip rail môžete navyše ľubovoľne umiestniť do akejkoľvek úrovne rúry SIEMENS HB635GNS1 podľa pokrmu, ktorý práve pečiete.



Rúra SIEMENS HB635GNS1 sa stane ozdobou vašej kuchyne

So svojím nadčasovým dizajnom sa rúra SIEMENS HB635GNS1 stane ozdobou vašej kuchyne. Vďaka prvotriednym materiálom, akými sú chróm a sklo, máte istotu, že rúra SIEMENS HB635GNS1 bude aj po rokoch vyzerať dobre.



Nečakajte na predhriatie rúry SIEMENS HB635GNS1

Rýchloohrev je ideálna funkcia ak nechcete dlho čakať kým bude vaša rúra SIEMENS HB635GNS1 predhriata a navyše bez zvýšenej spotreby energie. Funkcia coolStart sa postará, aby aj hlboko zmrazené potraviny boli plné chutí a bez zbytočného čakania.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 650 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
54,8 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den má tato trouba odložený start? Případně jaké z Vaší nabídky ano. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda jsou na displeji trouby Siemens HB 635GNS1 hodiny. Děkuji Vanická

Dobrý večer, Uvažujem nad kúpou Siemens iq700 a Bosch Serie 8 Ktorá voľba by bola lepšia? Vopred vďaka za odpoveď

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda typ SIEMENS HB 635 GNS1 má funkci 4D horký vzduch. Na vašich stránkách je u tohoto modelu tato funkce uvedena, nicméně na oficiálních stránkách výrobce nikoliv. Děkuji

Dobrý den, součástí spotřebiče je uveden pouze jeden plech na pečení. Je možné přikoupit další kusy tak, aby byly kompatibilní? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, jestli jsou rozměry trouby u všech typů a výrobců stejné. Abych nemusel předělávat skříňku v kuchyni. Děkuji za odpověď Peterka.

Dobrý den, je prosím součástí výrobku i plech na pečení? Popřípadě kolik kusů ? Děkuji

Dobrý den, jaká je prosím nejnižší teplota?

Dobrý den, jaké jsou rozměry zabaleného výrobku (krabice), případně zdali se vejde to osobního (kombi) vozu? Děkuji.

Dobrý den, vestavné pyrolitické trouby jako např. SIEMENS HB63AB521 jsou s 3 ochrannými skly. Vzhledem k bezpečnosti (vysoká teplota trouby během čistících programů) mě zajíma, zda některý ze Siemens produktů nabízíte se 4 skly. Děkuji. KB

12
Diskusia a poradňa k SIEMENS HB635GNS1 iQ700
Príslušenstvo pre SIEMENS HB635GNS1 iQ700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS HB635GNS1 iQ700.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií