Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SIEMENS HB32GB555 + EX675FXC1E

Zobraziť katalóg
SIEMENS HB32GB555 + EX675FXC1E
Set spotrebičov rúry a indukčné platne, RÚRA: A, objem 66l, 8 druhov ohrevu, 3D-horúci vzduch Plus, gril, rozmrazovanie, ventilátor, funkcia rýchleho predhriatia, elektronické hodiny s funkciou timer, ecoClean, osvetlenie rúry na pečenie, Softclose, DOSKA: 6 varných zón, 2 flexi zóny, 17 stupňov výkonu, funkcia reStart, Quickstart, časovač, power management, powerBoost, senzorové ovládanie touch control
Kód:  SIE002a Stránky výrobcu
SIEMENS HB32GB555 + EX675FXC1E Predaj skončil

SIEMENS HB32GB555 + EX675FXC1E

Vybavte si svoju kuchyňu dizajnovo zladenou súpravou vstavaných spotrebičov značky Siemens. Zostava elektrickej rúry a indukčnej sklokeramickej dosky prekvapí nielen svojím luxusným dizajnom a špičkovým spracovaním, ale aj výhodnejšou cenou.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná súprava značky Siemens
  • Rúra
    - Dostatočný objem 66 l
    - Samočistiaca zadná strana ecoClean
    - Zapustené gombíky a dvojzónový ovládací panel
    - 3D horúci vzduch
    - Detská poistka
    - Jemné otváranie a zatváranie dvierok
  • Doska
    - 4 indukčné varné zóny
    - Ovládanie touchSlider
    - 17 stupňov výkonu
    - Rozpoznanie veľkosti hrnca
    - Bezpečnostné vypínanie
    - Detská poistka
    - Ukazovateľ zvyškového tepla pre každú zónu
     

Indukčná platňa Siemens EX675FXC1E

Vstavaná indukčná varná doska Siemens EX 675FXC1E je vybavená supermoderným touchSliderom pre ovládanie teplôt bez otáčania gombíkov. Jednotlivé teploty možno ovládať stlačením konkrétneho miesta alebo prejdením prstom. Nové funkcie poskytujú väčšiu flexibilitu pri varení. Funkcia PowerBoost zvýši výkon až o 50% a tým zníži dobu potrebnú na zahriatie hrncov či uvarenie veľkého množstva jedla. FryingSensor, ktorý možno nastaviť na štyri úrovne teploty, dokáže pri smažení udržiavať požadovanú teplotu a vy tak nič nepripálite.

Ďalej disponuje dvoma veľkými obdĺžnikovými plochami, pre ktoré si môžete nastaviť veľkosť varnej zóny podľa veľkosti hrnca. Varné zóny možno prepínať pomocou senzorového tlačidla. Produkované teplo je odovzdávané priamo do riadu, ktorých obsah je zahrievaný pomocou indukčných cievok, bez toho aby sa zahrievala samotná varná doska. Čistenie uľahčuje hladký povrch bez dekoru. 

Moderný je nielen dizajn, ale aj samotné ovládanie spotrebiča s touchSliderom. Všetky potrebné informácie uvidíte na digitálnom displeji. Moderná je aj funkcia časovača s automatickým vypnutím po uplynutí nastaveného času. Samozrejmosťou je v dnešnej dobe aj detská poistka, ktorá sa aktivuje stlačením jediného tlačidla.

Rúra Siemens HB32GB555

Vstavaná rúra Siemens vyzerá naozaj skvele a ponúka veľké množstvo funkcií ako napríklad 8 druhov ohrevu, medzi ktoré patria predovšetkým 3D horúci vzduch Plus, stupeň pre pizzu, cirkulačný gril, veľkoplošný gril či rozmrazovanie. Iste oceníte veľký objem 66 l a možnosť regulácie teploty až do 270 °C. Všetky tieto vymoženosti podčiarkuje nízka spotreba, vďaka čomu patrí táto rúra do energetickej triedy A. 

Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládnete ho bez akéhokoľvek problému. Na čelnej strane figuruje dvojzónový panel so zápustnými gombíkmi a elektronickými hodinami. Nenamáhajte sa zbytočne s otravným čistením vďaka špeciálnemu materiálu na zadnej stene rúry ecoClean. Jedná sa o povrchovú úpravu, ktorá zmierňuje zašpinenie a redukuje pachy. Spolu s celosklenenou vnútornou stranou dvierok to bude jedna radosť. Samozrejmosťou je aj vnútorné osvetlenie, chladiaci ventilátor či výklopné dvierka s funkciou softClose, ktoré tlmia proces dovierania do tej miery, že sa dvierka zatvoria jemne a v absolútnej tichosti. Detská poistka ľahko a rýchlo ochráni zariadenia pred neoprávneným ovládaním a zablokuje všetky funkcie

Druhy ohrevu:
Horný / dolný ohrev, 3D-horúci vzduch Plus, stupeň pre pizzu, samostatný dolný ohrev, cirkulačný gril, vario-veľkoplošný gril, vario-maloplošný gril, rozmrazovanie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS HB32GB555 + EX675FXC1E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS HB32GB555 + EX675FXC1E.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií