Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

SIEMENS KG33VEW32

Zobraziť katalóg
SIEMENS KG33VEW32
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 176cm, A ++, objem 193 / 94l, lowFrost v mraziacom priestore, Freshness box, doba skladovania pri poruche 23hod., mraziaci výkon 7kg / 24hod., 176x60x65cm
Kód:  SICHL009 Produktové číslo:  KG33VEW32 Stránky výrobcu

SIEMENS KG33VEW32

Vyberáte novú chladničku a sú pre vás energetická účinnosť, dobre organizovaný vnútorný priestor a príjemný vzhľad dôležité kritériá? V tom prípade je táto kombinovaná chladnička od spoločnosti Siemens tou pravou voľbou. Vďaka klasickému bielemu farebnému prevedeniu zapadne do akejkoľvek kuchyne. Ročne táto chladnička odoberie len 219 kWh z elektrickej siete, čím si vyslúžila zaradenie do kategórie A++. Samozrejmosťou je regulácia teploty a praktické LED osvetlenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Trieda spotreby energie: A++
  • LED osvetlenie v chladiacej časti
  • Elektronická regulácia teploty
  • Priehradka hyperFresh Box pre dlhodobé uskladnenie ovocia a zeleniny
  • Funkcia supermrazenie
  • Nastaviteľná priehradka v dvierkach easyLift

Inovatívna technológia mrazenia

Priestor mrazničky je rozdelený do 3 boxov, do ktorých naskladáte aj obzvlášť veľké a neskladné potraviny. Funkcia supermrazenie automaticky zníži teplotu vo vnútri mrazničky a zabráni rozmrazeniu už zmrazených potravín. Vďaka novej technológii mrazenia lowFrost, ktorá zabraňuje tvorbe námrazy a uľahčuje proces odmrazovania, je výrobok vysoko cenený. Mraziaca kapacita je 7 kg za 24 hodín a o vaše potraviny bude postarané aj v prípade poruchy na dobu až 23 hodín.

Dômyselné uskladnenie potravín

Vnútorný priestor chladničky je rozčlenený na štyri police z tvrdeného skla a tri priehradky na mäso, ovocie a zeleninu. Priehradka hyperFresh Box je chladnejšia ako ostatný priestor chladničky a potraviny v nej vydržia až 2 × dlhšie čerstvé.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS KG33VEW32
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KG33VEW32.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií