Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

SIEMENS KG36NVW35

Zobraziť katalóg
SIEMENS KG36NVW35
5 1 hodnotení
Chladnička – kombinovaná, 186cm, A++, objem 237/87l, NoFrost MultiAirflow, funkcia Superchladenie, Supermrazenie s automatickým vypnutím, hyperFresh box s úpravou vlhkosti, LED osvetlenie, doba skladovania pri poruche 16hod., mraziaci kapacita 14kg/24hod.
Kód:  SICHL018 Produktové číslo:  KG36NVW35 Stránky výrobcu

SIEMENS KG36NVW35


SIEMENS KG36NVW35
 

Systém NoFrost proti námraze

So systémom NoFrost, ktorým je chladnička SIEMENS KG36NVW35 vybavená sa nemusíte obávať prílišnej námrazy. To všetko v maximálnej energeticky úspornej triede A++.

SIEMENS KG36NVW35
 

Pohodlný prístup ku všetkým priehradkám

Chladničky SIEMENS KG36NVW35 disponujú zdokonalenou technológiou kondenzátora, ktorý umožní umiestnenie chladničky priamo k bočnej stene alebo nábytku. Dvere chladničky SIEMENS KG36NVW35 je tak možné otvoriť pod uhlom 90°.

SIEMENS KG36NVW35
 

Priehradky pre dlhšie čerstvé potraviny

Pre zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny slúžia chladničke SIEMENS KG36NVW35 priehradky hyperFresh plus s reguláciou vlhkosti, v ktorej sa udržiava optimálna klíma. Stupeň vlhkosti možno ľahko regulovať, takže máte nad uskladnením potravín neustále pevnú ruku.

SIEMENS KG36NVW35
 

Efektívne rozdelenie vnútorného priestoru

Chladnička SIEMENS KG36NVW35 je rozdelená do dvoch zón. Horná suchá zóna je určená na skladovanie mäsa a rýb, kde možno nastaviť teplotu okolo 0 °C. Spodná veľká priehradka je vďaka možnosti regulácie vlhkosti ideálna pre uchovanie ovocia a zeleniny.


SIEMENS KG36NVW35
 

Neutralizuje pachy vo vnútri chladničky

Filter AirFreshFilter s vrstvou antiBacteria aktívne neutralizuje pachy a filtruje baktérie. Vďaka tomu zostáva v chladničke SIEMENS KG36NVW35 vždy čistý a svieži vzduch bez toho, aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

SIEMENS KG36NVW35
 

Praktické a spoľahlivé LED osvetlenie

Vnútorný priestor chladničky SIEMENS KG36NVW35 je rovnomerne osvetlený prostredníctvom LED svetla, ktoré bude spoľahlivo fungovať po celú dobu životnosti spotrebiča. Pri kombinovanej chladničke SIEMENS KG36NVW35 vás potešia aj ďalšie nadštandardné funkcie.

SIEMENS KG36NVW35
 

Viac komfortu pri vkladaní a vyberaní potravín

Pre pohodlné vkladanie a vyberanie potravín z chladničky SIEMENS KG36NVW35 sa dá robustná sklenená plocha pomocou profesionálnej lišty vysunúť až o 15 cm. Samozrejmosťou je aj možnosť vybratia bezpečnostného skla pre extra väčší priestor.

SIEMENS KG36NVW35
 

Uskladnenie zvlášť objemných potravín

S funkciou supermrazenie či superchladenie udržíte nastavenú teplotu v danom priestore aj v prípade, že budete do chladničky alebo mrazničky vkladať nové čerstvé potraviny. Mraznička sa môže pochváliť priestrannou mraziacou priehradkou BigBox pre uschovanie zvlášť objemných potravín.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS KG36NVW35
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KG36NVW35.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií