Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

SIEMENS KG39NAI35

Zobraziť katalóg
SIEMENS KG39NAI35
Chladnička kombinovaná, 203 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 279/87 l, hlučnosť 41 dB, noFrost, priehradka hyperFresh plus, LED osvetlenie, AirFreshFilter, 5x odkladacia plocha z bezpečnostného skla, z toho 3x výškovo nastaviteľná, špeciálny držiak na fľaše, 1x veľká priehradka, 2x malá odkladacia priehradka vo dverách
Kód:  FAC2651a7 Produktové číslo:  KG39NAI35 Stránky výrobcu

SIEMENS KG39NAI35

Úsporné chladenie

Vyberáte novú chladničku a sú pre vás energetická účinnosť, dobre organizovaný vnútorný priestor a príjemný vzhľad dôležité kritériá? Siemens KG39NAI35 je tou správnou voľbou. Vďaka antikorovému dizajnu chladnička oživí každú modernú kuchyňu. Ročne táto chladnička spotrebuje len 273 kWh elektrickej energie, čím si vyslúžila zaradenie do kategórie A++. Samozrejmosťou je regulácia teploty pomocou LCD displeja, LED osvetlenie a akustický signál.


Dômyselné uskladnenie potravín

Vnútorný priestor chladničky je rozčlenený na päť políc z tvrdeného skla, držiak na fľaše a tri boxy na uloženie zeleniny a mäsa v ideálnych podmienkach. Priehradka hyperFresh Box je chladnejšia ako zvyšný priestor chladničky a potraviny v nej vydržia až 2-krát dlhšie čerstvé. Šíreniu pachov a baktérií aktívne zabraňuje filter AirFreshFilter s vrstvou antiBacteria.


Funkcia superchladenia

Celý vnútorný priestor s objemom 279 litrov je rovnomerne osvetlený dômyselne umiestnenými LED diódami. Chladný vzduch v chladničke aj mrazničke je rovnomerne a šetrne rozvádzaný pomocou systému multiAirflow. Na rýchle schladenie nových potravín stačí stlačiť tlačidlo superchladenia a teplota v chladiacom priestore sa zníži o cca 2 °C.


Inovatívna technológia mrazenia

Priestor mrazničky je rozdelený do 3 boxov, do ktorých umiestnite aj obzvlášť veľké a neskladné potraviny. Funkcia supermrazenia automaticky zníži teplotu vnútri mrazničky a zabráni rozmrazeniu už zmrazených potravín. Vďaka novej technológii mrazenia noFrost sa tvorí ľad rovnomerne a odmrazovanie je tak oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie.


Kľúčové vlastnosti

  • Trieda spotreby energie: A++
  • Antikorový povrch s úpravou antiFingerPrint
  • LED osvetlenie v chladiacej časti
  • Elektronická regulácia teploty - odpočítateľné zvonka (LCD displej)
  • Akustický varovný signál pri otvorených dverách chladničky
  • Funkcia superchladenia, funkcia supermrazenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvádí se u této lednice WIFI ready. Co se musí udělat aby se mohla připojit k síti. Dekuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k SIEMENS KG39NAI35
Príslušenstvo pre SIEMENS KG39NAI35
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KG39NAI35.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií