AD homeoffice PET

SIEMENS KI21RVF30

Zobraziť katalóg
SIEMENS KI21RVF30
Vstavaná chladnička vstavaná, monoklimatická, 87 cm, A++, objem 144 l, freshSense, funkcia superchladenie, LED osvetlenie
Kód:  SICHL001 Produktové číslo:  KI21RVF30 Stránky výrobcu

SIEMENS KI21RVF30

Špičková vstavaná chladnička Siemens je veľmi elegantné zariadenie, ktoré svojimi rozmermi zapadne do akejkoľvek kuchyne alebo pokojne na chatu. Disponuje nízkou spotrebou, vďaka ktorej spadá do energetickej triedy A++ a iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá sa pohybuje okolo 36 dB. Množstvo moderných funkcií a praktické usporiadanie úložného priestoru pozdvihuje túto chladničku na vrchné priečky obľúbenosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická monoklimatická chladnička za skvelú cenu
  • Energetická trieda A++
  • Funkcia superchladenie
  • LED osvetlenie
  • FreshSense pre konštantnú teplotu vďaka senzorovej technológii

Chladnička ako sa patrí

Celkový skladovací objem je úctyhodných 144 l a je efektívne rozdelený pomocou políc z bezpečnostného skla. Pre lepšie usporiadanie väčších potravín je možné ich jednoducho vybrať. V spodnej časti sa nachádza transparentný box na ovocie a zeleninu, ktorý vyniká špeciálnym zvlneným dňom. Na dverách sú umiestnené priehradky na všetky drobnosti, ale aj pre vysoké fľaše. Samozrejmosťou je úsporné LED osvetlenie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mám zajem o koupi vestavěné ledničky, ale Vy je dodáváte bez čelních dvířek, poraďte kde tyto dvířka je možno dokoupit? S díky V. Pecl

Diskusia a poradňa k SIEMENS KI21RVF30
Príslušenstvo pre SIEMENS KI21RVF30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KI21RVF30.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií