AD homeoffice PET

SIEMENS KI41FAD30

Zobraziť katalóg
SIEMENS KI41FAD30
Vstavaná chladnička vstavaná, monoklimatická, 122cm, A ++, objem 187l, vitaFresh zóna 59l, priehradky vitaFresh s teleskopickým výsuvom, systém softClose, funkcia superchladenie, freshSense
Kód:  SICHL004 Produktové číslo:  KI41FAD30 Stránky výrobcu

SIEMENS KI41FAD30

Špičková vstavaná chladnička Siemens je veľmi elegantné zariadenie, ktoré svojimi rozmermi zapadne do akejkoľvek kuchyne. Disponuje nízkou spotrebou, vďaka ktorej spadá do energetickej triedy A ++ a iste oceníte aj nízku hlučnosť, ktorá sa pohybuje okolo 37 dB. Množstvo moderných funkcií a praktické usporiadanie úložného priestoru pozdvihuje túto chladničku na vrchnej priečky obľúbenosti.

skopírovať blokeditovať atribútyOdobrať

kľúčové vlastnosti

  • Praktická monoklimatická chladnička za skvelú cenu
  • Energetická trieda A ++
  • Deliteľná odkladacia plocha varioShelf
  • Suchá a orosené zóna vitaFresh
  • funkcia superchladenie
  • Jemné dovieranie dverí softClose
  • LED osvetlenie
  • Dotykové ovládanie TouchControl Elektronic
  • freshSense pre konštantnú teplotu vďaka senzorové technológii

Chladnička ako sa patrí

Celé zariadenie ponúka solídny objem 187 l, ktorý je efektívne rozdelený pomocou políc z bezpečnostného skla. Súčasťou je aj špeciálna priehradka varioShelf, ktorá je rozdelená na dve odkladacie plochy. Tú predné je možné flexibilne umiestniť podľa potreby, takže sú buď obe plochy vedľa seba alebo je predná zasunutá pod tú zadnú.

Vyhradený priestor 59 l má aj šikovná inteligentný zóna nesúci označenie vitaFresh. Udržuje sa v nej teplota okolo 0 ° C, čo zaisťuje až 3 × dlhšiu čerstvosť uložených potravín. Navyše sa táto časť delí na ďalšie dve. Suchá zóna, v ktorej sa udržuje vlhkosť okolo 50% je vhodná pre uchovanie najmä mäsa, rýb, syrov či mlieka. V druhej orosenej zóne sa vďaka špeciálnemu filtru udržuje až 90% vlhkosť a je určená pre zeleninu, ovocie, bylinky či šaláty.Po stránke komfortu iste oceníte LED osvetlenie po otvorení dvierok či systém ich jemného dovieranie softClose.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS KI41FAD30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KI41FAD30.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií