AD homeoffice AD homeoffice

SIEMENS KI81RAF30

Zobraziť katalóg
SIEMENS KI81RAF30
4,8 5 hodnotení
Vstavaná chladnička monoklimatická, vstavaná, A++, 177 cm, objem 319 l, hlučnosť 37 dB, LED osvetlenie, TouchControl, freshSense, automatické odmrazovanie, akustický signál pri otvorených dverách, 177 x 56 x 55 cm
Kód:  FAC2651b Produktové číslo:  KI81RAF30 Stránky výrobcu

SIEMENS KI81RAF30

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Chladnička do modernej kuchyne
 

Chladnička do modernej kuchyne

Vstavaná monoklimatická chladnička SIEMENS KI 81RAF 30 má v chladiacej časti 6 políc. Hlavnou výhodou tejto chladničky je zásobník HydroFresh Box. Ten má špeciálnu konštrukciu, ktorá sa stará o to, aby bola zachovaná prirodzená vlhkosť. Vo vybavení chladničky je aj flexibilná priehradka VarioShelf, ktorá uchová ovocie a zeleninu až dvakrát dlhšie čerstvé. 


Uchová ovocie a zeleninu až 2x dlhšie čerstvé

Zásobník HydroFresh Box vďaka svojej inovatívnej konštrukcii zachováva prirodzenú vlhkosť potravín. Pomocou posuvného regulátora môžete stupeň vlhkosti vo vnútri upravovať podľa potreby a druhu potravín. Výsledkom sú potraviny, ktoré sú čerstvé nielen na pohľad, ale uchovajú si dlhšie svoju prirodzenú chuť, vitamíny a nutričnú hodnotu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Uchová ovocie a zeleninu až 2x dlhšie čerstvé
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Rovnomerné rozžiarenie chladničky vďaka LED osvetlenie
 

Rovnomerné rozžiarenie chladničky vďaka LED osvetleniu

Nové LED osvetlenie s dlhou životnosťou je integrované do bočných stien alebo stropu spotrebiča. Toto elegantné umiestnenie zaručuje dokonalé a rovnomerné osvetlenie celého priestoru, a pritom Vás neoslňuje.


Udržujte stabilnú teplotu

Pomocou tlačidla superchladenie sa teplota v chladiacom priestore zníži na cca 2 °C. Tým sa novo vložené potraviny rýchlejšie ochladia a zároveň sa zabráni tomu, aby sa vo vnútri nadmerne zvýšila teplota a skôr uložené potraviny sa zahriali.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Udržujte stabilnú teplotu
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se prosím otočit panty dvířek? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, můžete mi poslat návod (obrázek) jak se montují čelní dvířka na tuto chladničku?

Dobry vecer, mam zaujem o kupu monoklimatickej chladnicky a do uzsieho vyberu sa mi dostali nasledovne znacky/ modely. Vedeli by ste mi prosim odporucit niektoru z nich (a preco) pripadne zhodnotit ich vyhody/ nevyhody. - Bosch KIR38A50 - Siemens KI81RAD30 - Electrolux ERC3215AOW - Whirpool ARZ 009 - Gorenje RI4181AW Dakujem pekne Rasto

Dobrý den,na některých stránkách se uvádí,že lednice nemá automatické odmražování.Prosím o odpověď,zda se lednice opravdu sama odmražuje.Děkuji.

Diskusia a poradňa k SIEMENS KI81RAF30
Príslušenstvo pre SIEMENS KI81RAF30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KI81RAF30.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií