Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Siemens KS33VVW30

Zobraziť katalóg
Siemens KS33VVW30
5 1 hodnotení
Chladnička bez mrazničky – 176cm, A++, objem 324l, veľkosť 176x60x65cm, špeciálny držiak na fľaše, crisperBox, LED osvetlenie, hlučnosť 39dB
Kód:  FBT500a17 Produktové číslo:  KS33VVW30 Stránky výrobcu

Siemens KS33VVW30

Monoklimatická chladnička Siemens sa hodí predovšetkým tam, kde sa nepoužíva mraznička, alebo je k dispozícii zvlášť. Jej najväčšia výhoda spočíva v obrovskom priestore, ktorý určite uspokojí potreby celej početnej rodiny! Voľne stojaca jednodverová chladnička s kompaktnými rozmermi a s celkovým netto objemom 324 litrov patrí do energetickej triedy A++, takže značne uľaví nielen rodinnému rozpočtu, ale tiež aj životnému prostrediu. Navyše sa pýši veľmi tichým chodom okolo 39 dB, takže ju môžete mať pokojne aj v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. K predĺženiu životnosti potravín a predchádzaniu ich zbytočnému kazeniu napomáha prítomnosť tzv. dynamického chladenia alebo superchladenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Odkladacie plochy z bezpečnostného skla
  • Držiak na fľaše ponúka bezpečné uskladnenie
  • Integrovaný zásobník na poľnohospodárske plodiny
  • Dostatok priestoru na množstvo potravín
  • Funkcia superchladenie ponúkne zníženie teploty
  • Automatické rozmrazovanie chladničky
  • Energetická náročnosť A++

Perfektné vnútorné usporiadanie

Kombinácia priehľadných poličiek z bezpečnostného skla a úspornej LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor a vy tak budete mať bezproblémový prehľad o obľúbených potravinách. Celkový objem chladničky (324 litrov) je rozdelený predovšetkým do siedmich odkladacích plôch z bezpečnostného skla, z ktorých päť je výškovo nastaviteľných, a do crisperBox zásuvky s vnútornou reguláciou vlhkosti, ktorá zaručuje, že zelenina a ovocie vydržia omnoho dlhšie čerstvé. Držiak na fľaše môžete umiestniť prakticky kamkoľvek, kde budete chcieť. Umožňuje stabilné uskladnenie nielen fliaš, ale aj veľkých PET fliaš alebo plechoviek. Vo dverách je päť priehradiek, kam sa zmestia menšie poháre, konzervy, vajíčka, jogurty, ale aj priestrannejšie fľaše.

Nadpriemerné funkcie a technológie

Veľkou výhodou je tzv. dynamické chladenie, ktoré spočíva v použití vnútorného ventilátora, ktorý má za následok rýchlejšie chladenie a zároveň mizne tendencia kolísania teplôt. Je to veľmi žiaduci stav, ktorý má za následok väčšiu sviežosť a perfektnú chuť potravín. Superchladenie zase využijete pri doplnení obľúbených potravín. Funguje jednoducho - keď vkladáte nové potraviny, stlačíte príslušné tlačidlo a teplota klesne zhruba o dva stupne. Zabránite tak tomu, aby sa uložené pochúťky znovu ohriali, čím opäť zvýšite ich životnosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Siemens Chladnička monoklimatická KS33VVW30 potřebuji levé dveře, jak zohlednit v objednávce případnou službu. Zvládneme to sami? Děkuji Vodičková

Dobrý den, chtěla bych vědět jaké jsou vnitřní rozměry lednice siemens ks33vvw30. Předem děkuji.

Dobrý den, dle popisu jsou panty vlevo - lze je dát i na pravou stranu? Děkuji, Vančurová

Dobrý den, mam dotaz na monoklimatickou volné stojící lednici Siemens KS 33VVW30 , v popisu je zmíněno 2x A + , 2x A++, který údaj je správný , dekuji .

Diskusia a poradňa k Siemens KS33VVW30
Príslušenstvo pre Siemens KS33VVW30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KS33VVW30.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií