AD homeoffice AD homeoffice

Siemens LC97BC532

Zobraziť katalóg
Siemens LC97BC532
4,0 1 hodnotení
Digestor komínový, max. výkon 730 m3/hod., 3 stupne výkonu + 1 intenzívny stupeň, možnosť recirkulácie, kovový tukový filter, 2x 3W LED osvetlenie, šírka 90 cm
Kód:  SIEDI003 Produktové číslo:  LC97BC532 Stránky výrobcu

Siemens LC97BC532

Komínový odsávač pár LC97BC532 značky Siemens vás zaujme vysokým výkonom, komfortným ovládaním a jedinečným sofistikovaným dizajnom v modernom antikorovom vyhotovení. Ide o šetrný spotrebič s veľmi nízkou energetickou spotrebou, a to najmä vďaka výkonnému ventilátoru s dvojsmerným saním a technológiu motora iQdrive. Ponúka tri rôzne stupne s výkonom až 460 m3/h a jeden intenzívny stupeň s maximálnym výkonom odsávania až 730 m3/h. Poteší vás extrémne tichou prevádzkou, vďaka čomu vás nebude príliš rušiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový digestor šírky 90 cm
  • Prevádzka s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu
  • 3 stupne výkonu + 1 intenzívny stupeň s výkonom až 730 m3 / h
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Ventilátor s dvojsmerným saním a technológiou motora iQdrive
  • Rýchla montáž vďaka novému systému upevnenia na stenu

Komfortné ovládanie, LED osvetlenie aj umývateľný filter

Moderný digestor disponuje elektronickým ovládaním. Tlačidlá s krátkym zdvihom sú navyše podsvietené. Samozrejmosťou je aj úsporné a efektívne osvetlenie pracovnej plochy vďaka zabudovaným LED žiarovkám - každá z dvoch LED žiaroviek disponuje výkonom 3 W. V odsávači je nainštalovaný tukový filter, ktoré je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. Čo znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé čiastky na filter nový. 

  • Na prevádzku s cirkuláciou je nutná montážna sada ako zvláštne príslušenstvo

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Siemens LC97BC532
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS LC97BC532. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SIEMENS LC97BC532. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SIEMENS LC97BC532.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií