Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SIEMENS SN678X36TE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN678X36TE
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu - vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A+++, 8 programov, 6 teplôt, funkcia intensiveZone, varioSpeed Plus, hygienaPlus, Shine & Dry, Home Connect, Aquastop, auto 3in1, dávkovací asistent, systém košov VarioFlex Pro, príborová zásuvka varioPro, timeLight, TFT displej, odložený štart 1-24hod.
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SIEMY13 Produktové číslo:  SN678X36TE Stránky výrobcu
SIEMENS SN678X36TE 742,44 € Použité

SIEMENS SN678X36TE

SIEMENS SN678X36TE je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vstavaná umývačka riadu v modernom slušnom prevedení Siemens SN678X36TE premení jednu z najnudnejší domácich prác v obľúbenú činnosť, na ktorú sa budete tešiť. Je prešpikovaná praktickými funkciami, pojme až 13 sád špinavého riadu a poteší aj veľmi tichá prevádzka - najmä vďaka týmto vlastnostiam si umývačku celkom iste rýchlo obľúbite. Aj napriek veľa vymoženostiam sa pýši zaradením do energetickej triedy A+++, je tak veľmi úsporná, šetrná k životnému prostrediu a vašej peňaženke. Výnimočná je aj spotreba vody, ktorá je len 7,5 litrov na jeden cyklus. pripojenie Home Connect cez Wi-Fi

Kľúčové vlastnosti umývačky Siemens SN678X36TE

  • Špičková vstavaná umývačka v modernom dizajne
  • Energetická trieda A+++
  • 8 automatických programov a 6 umývacích teplôt
  • Umývacie koše varioFlex Pro a príborové zásuvky varioPro
  • Technológia Zeolith - optimálne sušenie s minimálnou spotrebou energie
  • EmotionLight pre osvetlenie vnútorného priestoru umývačky
  • TimeLight - premieta na podlahu zostávajúci čas alebo fázu cyklu
  • Farebný TFT displej a dotykové ovládanie
  • Odložený štart 1 - 24 hodín
  • Možnosť vzdialeného pripojenia a ovládanie cez WiFi - Home Connect
  • Vysoká úspora vody - iba 7,5 litrov na umývací cyklus

Bohatá ponuka programov a funkcií umývačky Siemens

Vyberať môžete až z 8 programov, zahrňujúcich napr. Intenzívny, Rýchly či ECO program pri šiestich umývacích teplotách. K dispozícii tak budete mať dostatok priestoru na prispôsobenie výkonu umývačky úrovni naplnenia či typu riadu. Optimálne výsledky dosiahnete stlačením tlačidla autoprogram - aquaSenzor kontroluje mieru zašpinenia vody a riadi, kedy a koľko vody sa má pridať.

Šetrná umývačka k akémukoľvek riadu

Sklenený riad bude umytý s najvyššou starostlivosťou vďaka systému šetrného umývania skla, ktorý spája technológiu ochrany a špeciálny jemný program s výmenníkom tepla. Vnútri umývačky nájdete aj intensiveZone, teda priestor určený pre zvlášť špinavý riad. Vo výbave je aj funkcia hygienaPlus pre antibakteriálne umývanie. Všetky nastavenia vykonáte pomocou intuitívneho ovládacieho panela v hornej časti dvierok s prehľadným informačným TFT farebným displejom.

Svetelná show s umývačkou Siemens

Veľká prednosť sa skrýva v inovatívnej technológii Zeolith, prinášajúcej efektívnejší a rýchlejší proces sušenia než známe kondenzačné sušenie. Umývanie spríjemní dômyselný systém osvetlenia emotionLight - dve LED svetlá na hornej hrane dverí ponoria interiér umývačky a riad do chladného modrého alebo bieleho svetla. Svetlo sa automaticky rozsvieti, keď sa umývačka otvorí a zase zhasne, keď sa umývačka zavrie. Tento model navyše disponuje šikovnou funkciou timeLight, ktorá premieta zostávajúci čas alebo fázu cyklu priamo na podlahu.

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. Tejto úspory docielite s jedinečnou funkciou varioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov. Možnosť odloženého štartu až o 24 hodín sa postará o to, že riad bude umytý, kedykoľvek si zmyslíte.

Siemens myslí aj na bezpečnosť

Bezpečnosť je najlepšie reprezentovaná pokročilým systémom aquaStop so zárukou, ktorý zabraňuje vzniku akýchkoľvek škôd spôsobených vodou v prítokovej hadici alebo netesnením v spotrebiči. Spoločnosť Siemens navyše garantuje túto záruku po celú dobu spotrebiča. Nechýba ani mechanický zámok dverí brániaci otvorenie dvierok počas umývacieho cyklu.

Maximálna flexibilita Siemens SN678X36TE

So systémom košov varioFlex Pro a príborovej zásuvky varioPro dosiahnete maximálnu flexibilitu pri ukladaní riadu. Horný kôš je vybavený špeciálnym 3-násobným mechanizmom rackMatic, ktorý vám po stlačení postranných páčok umožní výškovo nastavovať kôš. Možno tak jednoducho vytvoriť miesto pre rozmerný riad, zvlášť pre veľké hrnce či taniere.

Inovatívny motor iQdrive sa vyznačuje minimálnym opotrebením, perfektnými výsledkami umývania a najmä minimálnymi energetickými požiadavkami. Tiež je veľmi tichý a to pri akomkoľvek programe.

Programy

Intenzívny 70 °C
Auto 45 - 65 °C
Eco 50 °C
Tichý program 50 °C
Krátky 60 °C
Sklo 40 °C
Rýchly 45 °C
Predumytie

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Typ umývačky
Štandardný Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kedy očakávate znovu naskladnenie ?

Príslušenstvo pre SIEMENS SN678X36TE
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií