Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS SR65N031EU

Zobraziť katalóg
SIEMENS SR65N031EU
4,0 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 9 súprav riadu, A+, 5 programov, 4 teploty, autoprogram, 1/2 náplň, VarioSpeed Plus, systém košov VarioFlex, výškovo nastaviteľný horný kôš, AquaStop, dávkovací asistent, technika ochrany skla
Kód:  SIEMY7 Produktové číslo:  SR65N031EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SIEMENS SR65N031EU

Hľadáte moderný spotrebič, ktorý ponúka celý rad inteligentných funkcií, vyniká nízkou spotrebou aj sofistikovaným dizajnom? Vstavaná umývačka od popredného výrobcu SIEMENS týmito atribútmi oplýva. Spadá do energeticky úspornej triedy A+ a na jeden umývací cyklus spotrebuje len 0,78 kWh energie a 8,5 l vody. Preto predstavuje maximálne šetrné riešenie do každej domácnosti. Vďaka inovatívnej technológii varioSpeed PLUS ponúka umývačka až o 66 % rýchlejšie umývanie pri väčšine programov. Na jeden cyklus možno umyť a osušiť až 9 súprav riadu.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia varioSpeed Plus zaistí až o 66 % kratšie umývanie
  • Systém varioFlex ponúka sklopné koše a etažéry pre viac voľného priestoru
  • Integrovaný aquaStop so zárukou vám garantuje ochranu proti škodám
  • Priestor až na 9 súprav riadu
  • Šetrné umývanie skleneného riadu so systémom Glasscare
  • Päť rôznych umývacích programov
  • Mechanická blokácia dvierok proti otvoreniu pri cykle umývania

Skvelý úložný systém a inteligentné funkcie

Vďaka unikátnemu systému varioFlex môžete pohodlne nastaviť horný aj spodný kôš, využiť niekoľko sklopných priehradiek na taniere, etažér a kôš na príbory aj odkladaciu plochu na hrnčeky. Prednosťou sú strieborné XXL umývacie koše s praktickým držadlom. Výhodou je aj jednoduché a veľmi komfortné nastavenie umývačky. Na vnútornom ovládacom paneli je možné vybrať jeden z piatich dômyselne navrhnutých umývacích programov. K dispozícii je intenzívny program 70 °C, režim Eco 50 °C, extra rýchly program 45 °C, automatický režim 45 - 65 °C a program na predumytie. Poteší vás aj špeciálna funkcia umývania s polovičnou náplňou umývačky. Nastaviť môžete aj 4 rôzne umývacie teploty. Na koniec umývacieho cyklu vás upozorní akustický signál.

Bezpečná prevádzka

Šikovný spotrebič ponúka ochranný systém aquaStop so zárukou, ktorý zabezpečí vašu umývačku pred pretečením. Samozrejmosťou je aj unikátny systém ochrany skla a špeciálny plech na ochranu pred parou. Umývačka je ďalej vybavená bezpečnostným detským zámkom a obľúbenou funkciou odloženého štartu až o 24 hodín, s ktorou možno umývací cyklus pohodlne naplánovať dopredu. Poteší vás aj elektronickým ukazovateľom nedostatku soli a leštidla či praktickým senzorom naplnenia.

Tichá prevádzka a šetrný režim na umývanie skla

S moderným systémom Glasscare dosiahnete veľmi šetrné a starostlivé umývanie pohárov a iného skleneného riadu. Spotrebič vás zaujme aj tichým chodom a ojedinelým vyhotovením s antikorovým držadlom.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky
Úzka Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS SR65N031EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SR65N031EU.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií