Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SIEMENS SX73HX60CE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SX73HX60CE
5 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda D, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), zásuvka na príbory, odložený štart, automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, program na ochranu skla, rýchle umývanie, výmenník tepla, svetelná signalizácia fázy umývania, WiFi a samočistiaci filtračný systém, rozmery 86,5 × 59,8 × 55 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SIEMY83 Produktové číslo:  SX73HX60CE Informačný list Stránky výrobcu

SIEMENS SX73HX60CE

SIEMENS SX73HX60CE je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Hľadáte vstavanú umývačku riadu, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom umývačka riadu SIEMENS SX73HX60CE je pre vás ideálna. Spotrebič pojme až 14 súprav riadu (program ECO) a patrí do energetickej triedy D. Vďaka praktickej funkcii VarioSpeed Plus on Demand dokáže umývačka umývať a sušiť riad až trikrát rýchlejšie. Na jednoduchšie ovládanie môžete použiť bezplatnú aplikáciu Home Connect, vďaka ktorej možno umývačku riadu SIEMENS SX73HX60CE zapnúť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. LED indikátor TimeLight premieta na podlahu zostávajúci čas alebo fázu umývacieho cyklu. Máte vždy všetko pod úplnou kontrolu. Za zmienku stojí aj výkonný a spoľahlivý motor umývačky, ktorý zaručuje tichú prevádzku a dokonalé výsledky umývania vášho riadu.



TOP 5 vlastností vstavanej umývačky SIEMENS SX73HX60CE

  • Umývačka riadu SIEMENS s funkciou VarioSpeed Plus on Demand, ktorá zaručuje až trikrát rýchlejšie umývanie riadu, aktivovaná kedykoľvek a kdekoľvek vďaka aplikácii Home Connect
  • Koše Flex a zásuvky na príbory zabezpečujú vysokú flexibilitu a jednoduché používanie pri nakladaní a vykladaní riadu
  • Indikátor prevádzky umývačky riadu sideLight svieti elegantným modrým svetlom
  • Inteligentná aplikácia Home Connect (dostupná pre iOS a Android) umožňuje ovládať umývačku riadu odkiaľkoľvek a kedykoľvek
  • Kombinácia programu a doplnkovej funkcie na rýchle a pohodlné ovládanie obľúbeného programu

Inteligentné prepojenie s aplikáciou Home Connect

Nech ste kdekoľvek, inteligentná vstavaná umývačka riadu SIEMENS SX73HX60CE sa dá ovládať veľmi pohodlne, kedykoľvek to potrebujete. Prepojenie domácich spotrebičov je v dnešnej dobe nevyhnutnosťou. Spoločnosť SIEMENS má aplikáciu Home Connect, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do svojho inteligentného zariadenia. Pomocou aplikácie môžete umývačku riadu SIEMENS SX73HX60CE spustiť alebo skontrolovať jej stav odkiaľkoľvek. V aplikácii nájdete aj praktické rady alebo informácie o stave umývacích tabliet a mnoho ďalšieho.

Výkonný a spoľahlivý motor umývačky riadu SIEMENS SX73HX60CE

Mimoriadne tichú prevádzku umývačky riadu SIEMENS SX73HX60CE vám zaručí vysokokvalitný a účinný motor iQdrive, ktorý sľubuje rovnaký výkon aj pri nižšej spotrebe energie. Výsledkom bude dokonale umytý riad a príjemne tichá prevádzka. Umývačka riadu vás nebude rušiť pri vašich obľúbených činnostiach. Veľkou výhodou motora iQdrive je minimálne opotrebovanie, čím vám zaručuje dlhú životnosť. 


Vedeli ste, že vstavané umývačky SIEMENS majú možnosť znížiť hluk na minimum na 30 minút? 

Umývačku SX73HX60CE od nemeckej spoločnosti SIEMENS možno pohodlne ovládať prostredníctvom aplikácie odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Po návrate domov tak budete mať krásne umytý a suchý riad. V prípade, že si potrebujete na chvíľu oddýchnuť, môžete použiť praktickú funkciu Silence On Demand, ktorá okamžite zníži hladinu hluku na minimum na 30 minút. Môžete si tak vychutnať pokojný čas na odpočinok. 


Dávkovací asistent zabezpečuje rovnomernú distribúciu umývacej tablety

Umývačka SIEMENS SX73HX60CE je vybavená praktickým dávkovacím asistentom, vďaka ktorému umývacia tableta padá priamo do malej záchytnej misky v prednej časti horného koša umývačky. Prúd vody účinne a rýchlo rozpúšťa tabletu, takže umývací prostriedok je rovnomerne rozmiestnený po celom vnútornom priestore umývačky riadu. 

VarioSpeed Plus on Demand skracuje čas umývacieho programu

VarioSpeed Plus on Demand je užitočná funkcia, vďaka ktorej bude váš riad umytý a usušený až trikrát rýchlejšie a dôkladnejšie. Toto skvelé zrýchlenie môžete zapnúť kedykoľvek, dokonca aj počas umývania. Na aktiváciu môžete použiť aplikáciu Home Connect, ktorá vám umožní ovládať umývačku riadu SIEMENS SX73HX60CE odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Po návrate domov nájdete v umývačke krásne čistý a suchý riad. 

Vstavaná umývačka riadu SIEMENS SX73HX60CE s doživotnou zárukou AquaStop

Vstavaná umývačka riadu SIEMENS SX73HX60CE vám zaručuje úplnú bezpečnosť a doživotnú záruku proti poškodeniu vodou. Umývačka riadu je vybavená bezpečnostným systémom AquaStop – ten zabraňuje poškodeniu, ktoré by mohla spôsobiť voda na prívodnej hadici alebo v dôsledku netesností v spotrebiči. Na umývačku riadu SIEMENS sa vzťahuje aj 10-ročná záruka na prehrdzavenie vnútorného plášťa.

Váš obľúbený program jedným stlačením tlačidla

Ovládanie vstavanej umývačky riadu SIEMENS SX73HX60CE nikdy nebolo jednoduchšie. Môžete pohodlne nastaviť najpoužívanejšiu kombináciu umývacieho cyklu a prídavných funkcií. Potom stačí stlačiť jedno tlačidlo a spustíte svoj obľúbený program. Obľúbené položky môžete samozrejme spustiť aj pomocou aplikácie Home Connect.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Pripojenie
WiFi Hotovo!
Kompatibilita
Home Connect Hotovo!
Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
85 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
4,92 h (295 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Samočistenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Na ochranu skla Hotovo!
Všeobecné funkcie umývačky
Svetelná signalizácia fázy umývania Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Vyhotovenie vhodné do kuchyne IKEA METOD, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
86,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má myčka plastovou nebo nerezovou vanu? Děkuji.

Prosím, mám dotaz. Mám vestavnou myčku Siemens, nad ní je šuplík, z myčky lehce uniká pára, šuplík je po každém mytí zespodu mokrý. Záruční servis tvrdí, že je to normální, přidali těsnění, jde to špatně zavírat a spodní koš "drhne" o zesílené těsnění. Závada (unikání páry) ale stále trvá. Nechtějí mi ji vyměnit za novou. Myčku mám 3 měsíce, opraváři už u nás byli 4x. Díky za odpověď. Kamila

Dobrý den, je myčka vhodná do kuchyně ikea metod ? někde píší že ano jinde že ne.

Dobrý den, LED indikátor TimeLight promítá na podlahu zbývající čas .. Má tahle myčka TimeLight, jak je uvedeno v popisu ? Ďekuji

Dobrý den, minimální výška prostoru pro myčku je 625mm, pokud mám cca o 3-4mm méně, vejde se tam? Lze toho dosáhnout například demontáží nožiček a podložením myčky pryží? Děkuji

Príslušenstvo pre SIEMENS SX73HX60CE
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií