Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Siemens TI313219RW

Zobraziť katalóg
Siemens TI313219RW
4,4 12 hodnotení
Automatický kávovar tlak 15 bar, cappuccino a latte, displej, mlynček na kávu, ohrievač šálok, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, parná dýza, príprava dvoch šálok naraz a samočistiaci systém, objem nádržky na vodu 1,4 l, príkon 1300 W, šírka 37,8 cm, výška 42 cm, hĺbka 24,7 cm, hmotnosť 7,4 kg
Kód:  BSHES008 Produktové číslo:  TI313219RW Stránky výrobcu

Siemens TI313219RW

Pripravte si kvalitnú kávu ľahko a rýchlo s kávovarom SIEMENS TI313219RW

Pôžitok z dobrej kávy vám automatický kávovar Siemens TI313219RW dopraje vďaka keramickému mlynčeku na kávové zrná a ohrievaciemu systému sensoFlow, ktorý sparí zrná pri adekvátnej teplote. Cappuccino, Espresso alebo Latte Macchiato s bohatou penou pripravíte stlačením jediného tlačidla pomocou funkcie One Touch. Podobne ako príprava vašej obľúbenej kávy je rovnako jednoduchá aj údržba kávovaru. SIEMENS TI313219RW totiž disponuje automatickým čistiacim programom pri zapnutí a vypnutí, vyberateľnou trysku na mlieko a odvápňovacím systémom, ktorý ničí látky nepriaznivoovplyvňujúce chuť kávy.


Kávovar Siemens TI313219RW s dvomi šálkami kávy

Na zachovanie 100 % chuti je kávovar SIEMENS vybavený Brita filtrom

Nepriaznivému vplyvu na chuť kávy bráni okrem odvápňovacieho systému aj vodný filter Brita. Ten okrem filtrovania vápnika navyše predlžuje celkovú životnosť kávovaru SIEMENS TI313219RW. Výpust kávy má nastaviteľnú výšku, takže sa vám pod neho zmestia aj vysoké poháre na prípravu lahodného Latte Macchiata.

Automatický kávovar SIEMENS TI313219RW s napeňovačom mlieka MilkPerfect

S funkciou milkPerfect vytvoríte za chvíľku pevnú a hustú mliečnu penu, ktorá obohatí vaše obľúbené Cappuccino či Latte Macchiato. Stačí pridať mlieko a jednoducho ho napeniť pomocou vyberateľnej parnej trysky priamo v šálke. Čistenie napeňovacieho systému je veľmi jednoduché – stačí odňať parnú trysku a umyť ju pod tečúcou vodou, alebo v umývačke riadu.

Káva s dokonalou chuťou a arómou

Jedinečný systém iAroma kombinuje trvanlivý keramickým mlynček s inteligentným ohrievačom, vodnou pumpou a high-tech sparovacou jednotkou na dosiahnutie perfektnej chuti a dokonalej arómy nápoja. So SIEMENS TI313219RW pripravíte kávu ako profesionálny barista, ale v pohodlí vášho domova.

Kvalitný keramický mlynček

Automatický kávovar SIEMENS TI313219RW je vybavený veľmi kvalitným mlynčekom ceramDrive, ktorý sa postará o dôkladné zomletie kávových zŕn na optimálne rozvinutie chuti a arómy kávy. Na rozdiel od ocele sa keramický materiál prakticky neopotrebováva, takže je zaistená dlhá životnosť mlynčeka.

SIEMENS TI313219RW ponúka komfortné funkcie

SIEMENS TI313219RW ponúka rad praktických funkcií, ktoré vám uľahčia prípravu nápoja. Funkcia dvoch šálok umožní pripraviť dve kávy naraz jednoduchým stlačením tlačidla. Navyše môžete nastaviť intenzitu kávy v 5 stupňoch podľa vašej individuálnej chuti a nechýba ani odkladacia plocha na nahrievanie šálok.

Ovládací panel coffeeDirect

Pomocou intuitívneho ovládacieho panela coffeeDirect je nastavenie všetkých funkcií kávovaru SIEMENS TI313219RW otázkou okamihu. Jednoduchým stlačením tlačidla zvolíte požadovaný nápoj, jeho intenzitu v 5 stupňoch a počet šálok. O ostatné sa kávovar SIEMENS TI313219RW postará sám a vy si za chvíľku môžete vychutnať dokonale pripravenú kávu.


Zásobník na kávové zrná

Zásobník na kávové zrná s kapacitou 250 g je vybavený kvalitným keramickým mlynčekom, ktorý dokáže z každého zrnka kávy získať plnú arómu.

Servisné dvierka

Ľahko prístupné servisné dvierka v čelnej časti kávovaru SIEMENS TI313219RW umožnia jednoduché vybratie a vyčistenie odkvapkávacej misky, nádoby na kávovú usadeninu a sparovacej jednotky.

Vyberateľná sparovacia jednotka

Na hygienické čistenie možno sparovaciu jednotku ľahko vybrať, opláchnuť pod tečúcou vodou a potom vrátiť. Vďaka tomuto riešeniu je zaistená vynikajúca chuť kávy a dlhšia životnosť spotrebiča.


Objem zásobníka na kávové zrná:
250 g

Dĺžka napájacieho kábla:
1 m

Maximálny príkon:
1 300 W

Príslušenstvo:
Čistiace tablety
Odvápňovacie tablety
Vodný filter BRITA Intenza
Sada na údržbu plne automatických kávovarov
Izolovaná nádoba na mlieko

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
24,7 cm Hotovo!
Šírka
37,8 cm Hotovo!
Výška
42 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prečo iné obchody ponúkajú tento kávovar až o 100,00 € lacnejšie ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rozdíl mezi tímto kávovarem TI313219RW a kávovary TI35A209RW a TI351209RW? Předem děkuji

Dobrý den, Siemens nabízí dva podobné typy tohoto kávovaru, často vidím fotky displeje na obou, to tak není že? To má jen ten dražší, který nabízite? Má i nahřívaní šálku tento typ? Děkuji za odpověd

Zadáváte - Automatický kávovar tlak 15 bar, mlýnek na kávu, příprava dvou šálků najednou, displej, parní tryska, nahřívač šálků, odkapávací systém, odvápňovací systém, samočisticí systém a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1,4 l, příkon 1300 W, šířka 37,8 cm, výška 42 cm, hloubka 24,7 cm, hmotnost 7,4 kg. Je pro mne důležitá hloubka jinde zadáváte 42cm MYŠLENO OD ZADU DO PŘEDU. Prosím odpověď na email "[email protected]"

c

Po 15 dnech přestal fungovat. Kávovar komplet z plastu. Nekvalitní kavovar. Nekupovat

Napr nenie mlieka sa raz podarí, raz nepodarí, neviem čím to je, ale trysku čistím poctivo. Akú chybu robím?

Chcem sa spýtať, ci tento kavovar ma tesniace veko na nadobe na zrnkovu kavu,kolko stupnov mletia ma mlyncek a ci je v prislusenstve aj nadoba na mlieko. Ďakujem.

Dobry den,kavovar pise,aby som vymenila filter,kupila som original Brita filter,aky tam bol,vymenila ho podla navodu a kavovar nadalej pise - vymente filter..co s tym?

Dobrý den, jaké vodní filtry se mohou používat?? V návodu je Brita intensa, dá se použít i Brita clasic??

12
Diskusia a poradňa k Siemens TI313219RW
Príslušenstvo pre Siemens TI313219RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TI313219RW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Siemens TI313219RW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií