Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SIEMENS WK14D541EU

Zobraziť katalóg
SIEMENS WK14D541EU
Práčka so sušičkou B, 7 / 4kg, 1356ot./min., 57dB, 15 programov, odložený štart, Aqua Stop, waterPerfect, super 15', technológie AutoDry, rozmery 82x59.5x58.4cm
Kód:  SIEPS1 Produktové číslo:  WK14D541EU Stránky výrobcu

SIEMENS WK14D541EU

Hľadáte dômyselne navrhnutý spotrebič, ktorý vám ušetrí veľa času aj namáhavej práce? Vyberte si vstavanú, spredu plnenú práčku so sušičkou od popredného výrobcu SIEMENS. Poteší vás radom inteligentných funkcií, inovatívnymi technológiami a moderným dizajnom so zaklápacími dvierkami. Naraz môžete vyprať až 7 kilogramov bielizne a usušiť až 4 kilogramy. Kombinovaný spotrebič patrí do energeticky úspornej triedy B, preto spotrebuje len 5,5 kWh energie a 105 litrov vody pri štandardnom programe.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatická detekcia množstva a druhu bielizne pomocou senzorov zaistí starostlivosť o bielizeň a úsporu vody
  • Senzoricky ovládaná technológia AutoDry efektívne zabráni zrážaniu bielizne počas sušenia
  • Špeciálny program na vypláchnutie textilných vlákien a žmolkov
  • Systém AquaStop so zárukou pre bezpečnosť vašej domácnosti

Spotrebič, ktorý sa vám prispôsobí

Jednou z predností je aj prehľadný ovládací panel a veľký displej, ktorý vás informuje o priebehu programu, teplote, počte nastavených otáčok, nastavenom konci prania a ukončení sušenia. Nastaviť si môžete až 1400 odstredivých otáčok. Vybrať si môžete zo širokého spektra pracích a sušiacich programov. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad nočný program, mix, režim na outdoor, super rýchly program, režim na košele a blúzky, ručné pranie, hodváb a iné. Samozrejmosťou je aj program na vypláchnutie textilných vlákien a žmolkov.

Inteligentné funkcie a technológie

Inteligentný spotrebič disponuje tiež automatickou detekciou množstva a druhu bielizne tak, aby bola zabezpečená čo najlepšia starostlivosť o dané tkaniny a maximálna úspora vody. Sušička vyniká senzoricky ovládanou technológiou AutoDry, ktorá zabraňuje zrážaniu bielizne počas sušiaceho procesu. Systém AquaStop so zárukou ochráni vašu kúpeľňu pred nebezpečenstvom vytopenia pri náhlej poruche. Spotrebič je ďalej vybavený technológiou rozpoznania peny a mechanickou detskou poistkou proti otvoreniu dvierok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS WK14D541EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WK14D541EU.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií